tirsdag den 30. april 2013

Karolines Køkkenhjælper

Jeg ville egentlig have taget direkte af sted på genbrugsjagt i formiddags, men bestemte mig for at tage en hurtig smut i bilka først. I går så jeg nemlig et godt tilbud der ude, på en suppemaskine. Jeg havde i mellemtiden kigget lidt på internettet og fundet ud af, at det var lige det jeg stod og manglede. Jeg har jo sukket efter en blender med en god motor og da denne maskine både kan blende is og koge suppe, ja så virker den bare som en perfekt løsning. Jeg vil jo gerne spise sundt, men har ofte ikke ret meget tid at kokkerere i, da jeg tit bare er hjemme at vende, inden jeg skal ud af døren til zumba eller salsa. Maskinen er en Moulinex Soup &Co.


Jeg har selvfølgelig afprøvet den her til aften. Det tog mig ca. 10 min. at skrælle, skylle og fylde maskinen og 25min. senere, havde jeg den lækreste, cremede gulerods/ Kartoffelsuppe, lavet med ingredienser jeg havde i forvejen.


Det smagte lige så godt, som det ser ud. Maskinen har 4 indstillinger, så ønsker man at bibeholde grøntsagernes struktur, kan man også det. Der følger også en damp indsats med. Da den også kan knuse is, forestiller jeg mig, at den også kan lave nogle lækre smoothies og slush ice. Det skal helt sikkert afprøves.

Efter turen til bilka, kom jeg af sted på min genbrugsjagt. Jeg synes egentlig ikke jeg kunne finde noget, men så pludselig faldt jeg over nogle fine gamle glas til en god pris. Der var nemlig 50% på alle drikkeglas. Jeg synes tilbuddet var så godt, at jeg tog dem med hjem.


Jeg fandt også 2 dynebetræk, et sødt salt og peber sæt samt en lp. Jeg plejer ikke at købe lp'er, men jeg synes at coveret var så pænt og temaet for lp'en var også i min ånd. I løbet af dagen og besøg i 7 genbrugsbutikker endte jeg op med at have købt: 6 (øl) glas, 16 portvinsglas, 2 dynebetræk, salt og pebersæt, 1 lp, 1 kniv magen til dem jeg fik af min mormor, 4 små assietter og 1 fuglebog.


Jeg har selvfølgelig ikke noget at bruge de 16 portvinsglas til, så jeg vil nok prøve at få solgt nogle af dem. De blev solgt som et samlet sæt, så jeg nænnede heller ikke at efterlade dem i butikken. Noget jeg dog var nødt til at lade stå, var en gul højstol fra Ikea. Den var bare så anderledes fra dem man kan købe nu, at jeg var nødt til at forevige dem.






Jeg brugte ca. 100 kr.

Bagefter endte jeg til Rivegilde i Salling. Jeg synes ikke jeg manglede noget, men da der var et par småting fra Elf (eyes lips and face cosmetics) jeg manglede og ofte løber tør for, brugte jeg 150kr. på 6 ting.


Normalt bestiller jeg fra deres hjemmeside, men må indrømme, at jeg tit er blevet skuffet oven et produkt, som var blevet knust under transporten. Så er det godt at Salling er begyndt at sælge det.

Jeg kunne også have købt en fin retro gryde fra Raadwad til 100kr, men har så mange gryder i forvejen, at jeg også måtte lade frn stå i butikken. Men sød, det er den.


Dagens ordsprog fandt jeg i en tunnel:


Min farmor som har demens, har ofte en følelse af, at alle er sure på hende og snakker dårligt om hende bag hendes ryg. Jeg forestiller mig at demens er meget lig paranoia. I dag ringede hun til mig og var tydelig ked af det igen. Hvor ville jeg ønske at man kan berolige hende, når hun har deg så skidt. For det er så synd, at hun må kæmpe så mange kampe i hverdagen, som alt sammen kun er noget der er sket i hendes underbevidsthed. Kald det drømme eller halluciationer. Synd det er det.

I går var det dansens dag og min zumba indtruktør satte denne notits på facebook:


Så nu ved jeg, at jeg skal danse hele livet. Men så er det jo også godt, at det er det bedste jeg ved!

6 kommentarer:

  1. Hey er nysgerrig om du stadig havde de glas du fandt? Og om duved hvad de hedder

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo, jeg har skam stadig glassene. Jeg fik aldrig sat dem til salg, da de godt kunne stå i mit skab :) men ved ikke hvad de hedder... Ved du det??

      Slet
    2. Hej, har du stadigvæk den gule højstol? OG vil af med den?

      Slet
  2. Hov den røg vist ind under svar og ikke tilføjet kommentar, beklager. Men er anyways interesseret i den gule ikea højstol. Er du i besiddelse af den og vil af med den? :)

    Mvh
    Glenn

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Glenn,

      Nej, jeg købte desværre ikke højstolen og butikken er lukket, så der finder du den næppe. Håber du finder en anden.

      Venlig hilsen
      Karoline

      Slet
    2. Øv. Ville have været sjovt at se mine små i den selv samme stil jeg sad i tilbage i 79-80-81. Tak for det hurtige svar. Jeg må lede håbløst videre. :)

      Slet