søndag den 11. august 2013

Sikke en mangfoldig dag!

Dagen startede med et loppemarked i Fjordbyen. Personligt kalder jeg stedet for skurbyen, da det er et lille område ved skudehavnen i Aalborg, hvor en masse små kolonihavehuse af forskellig art, står side om side og danner sit helt eget miljø, da ikke kun husene er forskellige. Det er husenes beboere også! Der var alverdens lopper på det sjove loppemarked, som strakte sig over alt i det lille område. Her kommer et par billeder, så i kan danne jer et indtryk af, hvad fjordbyen er for et sted. Jeg kunne godt finde på at kalde det "lille Christiania," men tør næsten ikke. I stedet kan i gå ind på deres egen hjemmeside og se hvordan de opfatter sig selv der ude.
 


 






 
 
 
 
Nogen gange kan man jo være uheldig.

Vi var der kun i en time, men det var faktisk også nok tid, til at nå det hele igennem 2-3 gange. Der var skam også retro lopper. Det er så vildt, hvordan folk står og forlanger kassen for deres gamle slidte Erik Kold bøtter. Jeg mener, de folk, som bare har haft den stående med kagekrummer i hjørnet af et skab, forlanger skyhøje priser, blot fordi de har set "Skattejægerne." Skræmmende! Jeg kunne forstå det hvis bøtterne var i god stand, men når de står der med så mange ridser, ja... Så betragter jeg det altså lidt som hvis der er gået et skår i en porcelænskop. 
 
Jeg fandt en Erik Kold kagedåse, som jeg købte, selv om den var lidt slidt og falmet. Prisen var nemlig rimelig og jeg havde ikke sådan en dåse. Jeg håber stadig på, at jeg en dag finder nogle gamle julehjerter med lys i, til at hænge i mit vindue til jul. Jeg har ledt i mange år, uden held. Men nu har jeg da en julehjerte-dåse.

Jeg købte også to lysestager. De mindede mig om nogle gamle afrikanske stager, så jeg købte dem for 10kr omend den ene havde haft en brækket nakke og var blevet limet. Jeg samler nemlig også på sjove afrikanske figure. Jeg har en del træfigure, som jeg ikke har stående fremme mere, men de lidt sjovere ting i min samling, har jeg stående fremme og disse passer fint ind.
 

Efter loppemarkedet, tog jeg til et zumba event med ekstra udstrækning og afslapning. "Zumba m. Stretch & Relax" kaldte vi det. Under udstrækningen skulle vi lave et par yoga-øvelser. Yoga er et fremmed land for mig og jeg tror min krop er så meget ude af proportioner, at det var derfor jeg havde svært ved at lave nogle af strækkene. Men pyt. Så er der heldigvis så meget andet jeg kan.
 
Efter zumba tog jeg hjem til min veninde, så jeg kunne få sat mit feriehår. Jeg har ferie i næste uge, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det? Resultatet blev ret godt og jeg glæder mig til at slentre rundt i byen og gøre de ting, jeg normalt aldrig har tid til.

 
Ved 16:30-tiden tog vi ind i Karolinelund, hvor der blev afholdt "Mangfoldighedsdag," Vi nåede lige der ind til den tid, hvor min salsa instruktør gik på scenen. Heldigt. Efter ham fulgte mere dans. Salsa casino, mavedans, street dans og afrikansk dans. Til sidst var der fælles dans og da det var slut, startede 9000 Comedy op med et stand up show.

 

 
 



Vi havde min venindes pige med, så vi gik over i Nordkraft, hvor der stadig var "Costa del Nordkraft." Hvor var det dejligt at sidde i strandstolende og begrave sine trætte tæer i sandet!
 
 
Til sidst sluttede vi dagen af med at spise aftensmad. Sikke en mangfoldig dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar