tirsdag den 20. august 2013

Blåt er hot!

I dag var første dag på arbejdet igen, efter en uges ferie. Jeg fandt den sødeste blå emaljegryde, sat ud som affald. Den var mørkeblå, med fine blomster motiver og bøjle håndtag, i samme stil, som de populære Cathrineholm gryder. Jeg har ikke kunne finde nogen oplysninger om gryden eller fabrikanten på internettet, på trods af det fine stempel i bunden. Det eneste jeg ved er altså, at gryden er lavet i Italien.

 
  
Efter job nåede jeg lige inden om genbrugsbutikken på Kennedy Plads. Jeg havde kun 5 min., så det blev en hurtig tur. Nede ved viskestykkerne fandt jeg en yndig lille dug, som de åbenbart mente var bedst tjent som viskestykke. Blomsterne var i blå nuancer, så den blå bølge er åbenbart ikke drevet over endnu.

  
Efter zumba gik jeg med min veninde hjem til hende og spiste sund aftensmad. Vi fik bl.a. spinat salat. Jeg har aldrig brugt spinat, som salat, men bruger det i mine smoothies. Nu hvor jeg har spist spinaten, som salat, ved jeg, at det er en udmærket salat. Faktisk vil jeg foretrække det frem for eks. icebergsalat og den bedste bonus er, at man ikke skal skære salaten, når man bruger friske baby spinat blade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar