torsdag den 15. august 2013

Retro og lopper

I dag har jeg for alvor været i gang med at finde lopper. D. 24. august skal jeg nemlig stå i en bod og sælge mine egne lopper for første gang. Jeg har bestemt mig for at adskille mine retro effekter fra mine almindelige lopper, så lige nu er planen, at jeg ikke tager mine retro ting med på loppemarkedet. Da jeg ingen bil har, kan jeg kun have små ting med, som jeg kan styre i bussen. Jeg finder lidt rundt omkring i krogene og håber på at det kan sælges, for så skal jeg ikke døje med at få tingene hjem igen.

Da jeg har adskilt mine loppe fra mine retro effekter, har jeg i stedet taget et lille skridt nærmere ud i at sælge ud af min samling. Nogle af mine ting har jeg flere af, andre fylder bare for meget, så derfor sætter jeg dem nu til salg. Da det er helt nyt for mig, har jeg taget nogle billeder af et par ting, som jeg har til salg og lagt dem på instagram. Jeg har konstateret at ikke alle billederne fremstår i en god kvalitet, så jeg vil se om jeg kan få taget nogle bedre fotos for eftertiden. I kan finde mine ting på http://instagram.com/retroshopdk og i er velkomne til at følge retroshopdk på instagram. Ser i noget i kan lide, skal i endelig ikke holde jer tilbage, men spørge på en pris. Jeg foretrækker at folk afhenter tingene, da nogle er klodsede at sende med posten, men små ting kan jeg sende med Post Danmark, på købers egen risiko og når køber betaler porto.

Nu vi er ved det der med at sælge ting.... Så fik jeg et chok i sidste uge, da jeg ved et tilfælde opdagede, at min bror havde solgt min lampe, som han har haft lånt i rigtig mange år. Han havde faktisk solgt den, men jeg nåede heldigvis at rede min lampe, inden den var røget videre til en anden. Jeg husker det, som var det i går, da jeg for 10 måske 15 år siden købte denne lampe på et loppemarked i Støvring. Jeg husker tydeligt, at jeg syntes det var lidt sjovt, at heksen Dannie Druehyld var til samme loppemarked. Jeg var så stolt over at have gjort sådan et godt køb. 14 dage efter købte min mor en endnu federe retro lampe med en rød og en gul skærm til mig og så kunne jeg godt se, at den jeg selv havde købt var både stor, klodset og en helt forkert farve. Derfor blev jeg aldrig helt forelsket i den, så min lillebror lånte den, da han flyttede hjemme fra. Da jeg var i København i juni måned opdagede jeg, at man hos Hot Kotyr på Nørrebro kan købe løse skærme til disse retro lamper og så tænkte jeg, at der endelig var håb for at forskønne min lampe. Jeg har overvejet om man måske kunne spraymale skærmene, så de fik en anden farve og i dag så jeg faktisk, at andre har spraymalet lampeskærme, så måske ender det med at jeg gør det.. Men så er spørgsmålet bare hvilke farve? Skærmene er ret store blondeskærme, så jeg ved ikke om det vil se for dumt ud i rød, gul og grøn... Måske egner den sig bedst til 3 røde skærme? Store hvide skærme er vist moderne for tiden, men jeg er jo mest til stærke farver.
  

Nu vi er ved det med at ændre på tingene, så har jeg jo for nylig fået ny telefon. Jeg gik fra en Iphone 3gs til en Iphone 5, så jeg kunne jo ikke bruge mine dock stationer længere. Derfor vidste jeg, at ebay endnu engang skulle vise sig at være min ven. I dag modtog jeg min converter og den virker perfekt! 14 kr. gav jeg for den.
  

Jeg kom ikke i nogen genbrugsbutik i dag, men jeg gik da forbi en, efter lukketid, da jeg var på vej hjem fra zumba. Jeg har et par butikker i tankerne, som jeg overvejer at smutte forbi i morgen eller på fredag. Ikke fordi jeg absolut skal købe noget, men fordi det er sjovt at se, om der skulle træffe at være noget jeg ikke vidste jeg manglede, for sådan er det som regel med mig og mine køb. Det er det jeg synes er det sjove ved det at gå i genbrugsbutikker og på loppemarked. Man ved aldrig om man finder noget eller ej,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar