torsdag den 22. august 2013

Ny kaffe på gamle dåser, efterårsæbler og smoothie

Jeg ved godt at det er ved at være pinligt. at jeg kommer i den samme genbrugsbutik flere gange om ugen, men det ligger simpelthen så godt placeret i byen, at jeg lige kan udnytte 5-10 min. inden min bus kører, at jeg alligevel går der ind.

I dag spottede jeg hurtigt 2 nye dåser på dåsehylden. Grunden til jeg så dem med det samme var, at der var en ung pige der stod med dem i hænderne. En rød og en turquis. Jeg nåede lige at ærge mig, da hun, til mit held, satte den røde tilbage på hylden. Således kunne jeg så købe en rigtig fin kaffedåse med den helt rigtige patina, med hjem. Den er perfekt slidt udvendig, men nærmest ikke slidt inden i. Jeg er jo en stor kaffeelsker, så kaffedåser kan man ikke have for mange af. Dog har jeg endnu ikke bestemt mig for hvilken dåse, jeg skal putte mine kaffebønner i, men jeg tror jeg vil bruge en af mine røde Erik Kold Kaffebøtter. De andre plejer jeg at bruge til eks. cappuccino osv.
Jeg fandt også en lille Bambi fra HongKong, som måske ikke er den kønneste, men som bestemt er retro og kommer til at se fin ud, sammen med resten af min julepynt til jul.
Ved sengetøjet var der kommet en fint dynebetræk i sarte lyserøde og lyselilla farver. Normalt er jeg jo ikke til pastelfarver, men jeg ved at det hører til sjældenhederne, at jeg finder blomstrede retro dynebetræk, så jeg købte det. Jeg regner med at bruge det til den dyne, som jeg har i mine sovesofa, men man kan også bruge det til dug.
 


Jeg havde kun ca. 45 min. hjemme, inden jeg skulle til zumba. Jeg valgte at tage af sted 15 min. før, så jeg kunne nå i genbrugsbutikken i Niels Ebbesens gade. Jeg fandt ikke rigtig noget, men var alligevel heldig at finde en utrolig pæn dug, der passer perfekt til mit teaktræs sofabord. De gule æbler med blade i forskellige grønne nuancer, passer perfekt til det kommende efterår.
 
  
Da jeg skulle hjem var det blevet råkoldt, så det var ikke fordi jeg havde den store lyst til at skulle ud på altanen. I går så jeg i midlertidig, at jeg havde fået vandet alle mine planter, alt, alt for lidt. Mine tomat og peberplante var begyndt at hænge og min stevia var blevet tør i spidsen. Derfor var der ingen ved uden om. Jeg skulle vande planter! Alle planter så ud til at være blevet redet, efter min vanding i går. Jeg kunne endda se, at min tomatplante havde sat endnu et sæt blomster, så der nu er 3 steder på den lille plante med blomster. De to tomater på planten, så også ud til at trives.
 
 
Jeg plukkede det tørre stevia blade i går og vil anvende dem i smoothies på et tidspunkt. I Føtex kom jeg ved et tilfælde forbi hylden med frø og så en pose smoothiefrø. Jeg købte en pose til 25kr. Så må jeg se, hvornår jeg får lavet en smoothie igen. Jeg ved at jeg har blåbær i køleskabet, som kunne blive til en smoothie inden længe. 
 
 

 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. ÅH for guds skyld, bladende alene er jo GIFTIGE!!! STOP! STEVIA BLADE ER GIFTIGE!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har jeg nu aldrig hørt... Men jeg ved at der skal bruges ganske lidt af det.

      Slet