søndag den 4. august 2013

Dåsefangst, salsa og indendørs strandtur på Costal Del Nordkraft

Vanen tro, kiggede jeg i dåsecontaineren igen i fredags. Minsandten om ikke mit øje skuede noget på bunden, som lignede en retro kagedåse med julemotiver.

Det lykkedes mig at få den fisket op og hvor var den fin. Jeg er en vaske ægte julefanatiker og blandt venner går jeg under navnet "Gertrud Sand" i december måned. Jeg sagde godt nok, at der altid er jul i juli, men nu kom der også en lille smule jul i August.

Dåsen er designet af Grete Rich, for Sven Thernoe A/S Denmark. Sikke nemt de har gjort research arbejdet på denne dåse, da det hele er printet på låget. Jeg har dog ikke kunne opspore hvad Sven Thernoe A/S var, men det viser sig, at Grete Rich faktisk har designet Karoline Koen fra Arla i 1958. Jamen altså. Det må bestemt være skæbnen, som ville, at jeg skulle finde den dåse i fredags og gøre mig den erfaring. Dåsen var i fin stand og duftede stadig af vaniljekranse. Jeg rengjorde den med vand og sæbe, tørrede grundigt og glæder mig nu til jeg selv skal bruge den til småkager i december.

Hjemme på altanen var der 37 grader, så jeg nåede lige at nyde det lidt, inden jeg skulle til salsa. Pga. det gode vejr, nåede jeg ikke at købe flere footies, men jeg ville heller ikke have haft plads til dem. Efter salsa skulle jeg nemlig mødes med et par veninder, så jeg havde kun pakket en lille taske med plads til det mest nødvendige, så som dansesko, håndklæde, pung, skiftetøj osv.

Det var vores sæsonafslutning til salsa, så der var lagt op til bytur og hygge bagefter, men da jeg havde en aftale med mine veninder, mødtes jeg med dem bagefter. Vi havde aftalt at tage i Nordkraft.

I anledningen af sommeren, er den gamle kedelhal lavet om til en indendørs sandstrand med liggestole, legetøj til børnene, strandbar osv. Hyggeligt så det ud, men det var nok den kedeligst Mojito jeg nogensinde har fået og så kostede den 69kr. Pyt! Stemningen og musikken var god, så det var nok det, jeg i virkeligheden betalte de 69kr. for.



 

Vi ventede på at en lokal dansetrup med afrikansk dans skulle komme og underholde. Jeg havde håbet at de ville gøre det i sandet, men i stedet dansede de udenfor den store sandkasse. Jeg tror det er svært at danse i bare tæer i det bløde sand, men jeg tror bestemt ikke det har været behageligt for dem at danse i bare tæer på det hårde betongulv. Da de var færdig med deres show, tog vi hjem. Hvor var det skønt, at der stadig var over 20 grader selv om klokken havde passeret 23.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar