Ja, i dag var bare ikke en af mine dage. Da bussen endelig kom, var den fyldt med folk, som havde været i svømmehallen. Nu havde jeg lige vænnet mig til, at de føromtalte skoleelever ikke fylder så meget i bussen længere, men i dag var den fuld af feriefejrende svømmeentusiaster. Jeg måtte sidde på et af klapsæderne i midten af bussen. 500 m. længere nede af vejen måtte jeg så rejse mig, for at lave plads til en barnevogn. Typisk! Pyt. Jeg vidste at jeg skulle til zumba senere og så plejer jeg at glemme alt om dårligt humør. Som sagt, så gjort!
Hjemme igen, efter zumba, var det tid til at lave aftensmad. Jeg har stadigvæk køleskabet fuld af cherrytomater, da jeg jo fandt ud af, at de virker godt, hvis man ville tabe sig. Jeg var bare kørt træt i at spise cherrytomater, så de havnede i køleskabet.. Men da jeg kom hjem fra zumba, skar jeg 500g. cherrytomater i både, grovhakkede et løg, puttede 3 hele (mini) hvidløg, 1/4 blomkål, 2 store håndfulde spinat, 2 x dobbelte Maggi terninger (4 små terninger i alt), en skefuld olie og 2 tsk. salt i min suppemaskine, sammen med en liter vand. Trykkede på knappen og gik i bad. 25 min. senere var tomatsuppen færdig. Det er første gang jeg har blandet tomat, blomkål, hvidløg og spinat sammen, men det smagte fantastisk!
Jeg tog simpelthen hvad jeg lige havde i køleskabet og det virkede. Har man ikke en Soup and Co. suppemaskine, vil jeg gå ud fra, at man opnår samme resultat ved at koge alle ingredienserne og blender suppen til sidst... Uden blender, kan man vælge at skære grøntsagerne i mindre stykker.
Jeg fik ca. 1,8 liter tomatsuppe ud af det, så jeg hældte resten på en plastickande og satte den i køleskabet.
I sidste uge købte jeg sorte beluga linser, som jeg tror jeg vil prøve at putte i suppen i morgen.Jeg fik ca. 1,8 liter tomatsuppe ud af det, så jeg hældte resten på en plastickande og satte den i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar