mandag den 22. juli 2013

Bambuscykler

På vej til bussen efter arbejdet i dag, så jeg denne sjove cykel og måtte stoppe op og tage et billede. Den var simpelthen pakket ind i bambus!
En søgning på google ledte mig på sporet af www.bambuscykler.dk
Det er simpelthen lavet som et bæredygtigt udviklingsprojekt, hvor man støtter nogle afrikanere i Afrika, som laver cyklerne, som så bliver solgt her hjemme! Fantastisk at flere og flere får øjnene op for bæredygtige projekter og hvor er det sejt, at nogen faktisk gider køre rundt på en bambus cykel, men det må helt klart være en måde at signalere til omverdenen, at man faktisk har hjulpet nogle et sted i verden, ved at købe deres produkt!! Den økonomiske krise er næsten pasé - nej, nu vil vi signalere overskud... Overskud til at tænke på andre end os selv! Fedt.

Mit eget overskud kommer nok ikke til at ligge inden for bambuscykler, da mit cykelbehov ikke er ret meget større end en billig cykel til 1000kr, men kaffe til 3 x normal pris fra FARM Mountain, kunne jeg godt finde på at købe, for at støtte afrikanske kaffebønder.


Og ja. Lad mig endnu engang minde om, at der altid er jul i juli, selv om man ikke skulle tro det, da der tidligere i dag var 40º i solen på min altan. Jeg havde alligevel ikke tid til at sidde der, så det var vist godt nok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar