fredag den 26. september 2014

Blå gummistøvler og blåt genbrug

Jeg havde taget fri i dag, så jeg nød at sove et par timerne mere end normalt. Jeg brugte formiddag en på at flytte om på lidt møbler i stuen. Jeg har længe gerne ville have haft det gjort, da jeg har alt for mange møbler. Jeg vil se om jeg kan få solgt de overskydende møbler. Bla. er jeg kommet frem til at min sølvgrå Kartell reol også må flytte hjemme fra. Den passer simpelthen ikke ind blandt palisander, teaktræ og bløde grønne lænestole. Min lille grønne kommode har jeg været træt af længe, men jeg manglede opbevaring til alle mine stearinlys, så jeg har ikke fået gjort noget ved det før nu. Nu er reolen tømt og jeg har har fået lidt mere plads. Heldigvis er det jo blevet tid til at tænde stearinlys igen, så jeg prøver ihærdigt på at få brugt mine alt for mange lys.


Ved 13-tiden tog jeg ind til byen. I dag havde jeg endelig mulighed for at nå i Kirkens Korshær over for Nordkraft. Tænk, de lukker allerede kl. 15, hver dag, så det er nærmest umuligt, at nå der ind. Det gjorde jeg så endelig på min fridag i dag. Jeg købte dog ikke noget. På vej tilbage mod centrum, gik jeg ind i Mission Afrika Genbrug i Møllegade. Der inde fandt jeg en såkaldt Pottedame. Faktisk var det pottedamer, jeg var på udkig efter i dag, men jeg havde ikke troet, at jeg ville finde et. Det originale prismærkningers sad stadig neden under og derfor ved jeg at denne dame hedder "Cleopatra. " jeg købte også et fint dynebetræk og en gammel bog med Pippi Langstrømpe fra 70'erne.




Vejret var ikke det bedste, så jeg gad ikke gå rundt inde i byen alt for længe, derfor gik jeg kun ind i Kirkens Genbrug på Boulevarden, inden jeg tog bussen til Svenstrup. Hos Kirkens Genbrug købte jeg 4 fine dækkeservietter (inka print?).


Hos Folkekirkens Nødhjælp i Svenstrup købte jeg "Board Script" spil, som er et scrabblespil. Bogstaverne talte til mig, så de kom med hjem... Jeg tror jeg kan få  meget sjov ud af de bogstaver. Det er jo aldrig lykkedes mig at finde flere klodser med bogstaver, men nu har jeg et meget større alfabet at lege med, omend æ, ø og å mangler. Jeg købte også en lille pose med noget legetøj jeg kan huske fra et foto. Jeg har ingen anelse om, hvad det hedder, men det kan samles. Det foto jeg husker dem fra, er et hvor jeg sidder i en kravlegård, men min moster samlede disse her, for at underholde mig. Denne pose indeholdt ikke ret meget, men et par blomsterlignende ting, fik jeg da samlet.



Om det var fordi jeg havde mine blå gummistøvler på, ved jeg ikke. Men det blå tema fortsatte hus Dan Missions Genbrug, hvor jeg købte 4 Figgjo skåle med blå blomster. De er tilpas små til, at jeg nu kan skifte nogle andre skåle ud, uden at de fylder for meget i skabene. Jeg købte også et spil billedlotteri og en bog med Munmitroldene.
 




Da jeg var på vej hjem, stod jeg af bussen, så jeg også lige kunne nå en tur i Blå Kors. Det eneste jeg fandt der, var en gammelt tegneserie med de tre små grise. Synes det var lidt sjovt, nu hvor jeg jo har en af Disneys grise, som "dukke." Det kostede 1kr, så dyrt var det ikke.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar