søndag den 21. september 2014

Aalborg bæredygtighedsfestival

 
I denne uge har Aalborg fejret bæredygtghedsfestival og en genbrugsnørd, som jeg, burde selvfølgelig have været rundt til de forskellige begivenheder... Men sådan blev det ikke. I stedet brugte jeg jo onsdag i et par genbrugsbutikker i Nørresundby og torsdag valgte jeg at tage en lille tur inden om et par genbrugsbutikker i Aalborg. Det blev dog kun til Dan Mission i Niels Ebbesensgade og Mission Afrika genbrug i Nørregade.  Jeg fandt ikke noget, andet end den fine oplevelse det var at gå gennem Nørregade, hvor jeg stødte på et sjovt lille univers af bæredygtigt materiale, som havde overlevet containerdøden og fået nyt og kunstnerisk liv.
 

















 
Jeg ynder jo at gå en tur omkring containergården en gang i mellem, for man ved aldrig, om nogle skulle have sat noget affald ud, som sagtens kan leve videre, mange år endnu. Jeg har fundet FDB stole, teaktræsmøbler, urtepotter, kommoder, bøger, lamper mm. i containergårde og jeg ser det lidt som min mission, at rede tingene fra containerdøden. Dog må jeg erkende, at jeg ikke har plads til alle de tng, som jeg gerne vil rede. Som nu f.eks. i dag, da jeg var nede med mit altan/ haveaffald... Der var ikke rigtig noget at komme efter i containergården, alligevel blødte mit hjerte en smule, da jeg måtte efterlade denne fede læderskammel. Jeg er sikker på at den kunne have fået et fantastsk liv hos nogle, som vil værdsætte den. Jeg har selv en rød læderskammel og elsker, at den også kan hives frem, når siddepladserne er trange.
 
 
 
 
Det røde bord i bunden, spottede jeg allerede sidste søndag og overvejede om det måske var en skat i form af et designermøbel, men den røde sofa, som står oven på, gjorde det simpelthen umuligt at rokke med.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar