lørdag den 7. september 2013

Syv, ni, trættende......

Ja, hele landet har vist ikke snakket om andet end det faktum, at det i dag er datoen 7 - 9 - 13. Tusindevis af folk er blevet gift landet over og endnu flere har været gæster til et bryllup. Hvad jeg har lavet? Jeg har kedet mig gevaldigt det meste af dagen.

I formiddags var jeg med mine forældre og mormor til et loppemarked hos Sct. Georgs Gilderne. Det viste sig nu, at det ikke var andet end et enkelt lille bord, med lidt lopper, et lille håndværkermarked og ikke andet. Førhen var hele haven fyldt med lopper, så alle blev vist noget skuffede, da de så hvor lidt der var. Jeg ærgrede mig over at jeg ikke havde planlagt en togtur i stedet for.

Da jeg kom hjem kedede jeg mig så meget at det eneste underholdende jeg kunne finde på at lave var at tage i storcenteret og så underholdende var det heller ikke, om end jeg fik en smagsprøve på kyllingefars med bearnaise sovs. Det smagte nu godt, men min fars har jeg lige forvandlet til endnu en gang hjemmelavet lasagnette. Denne gang blev det kyllingefars, cherrytomater, hvidløg, savoykål og grov pasta.
  

Da jeg kom hjem fra storcenteret bestemte jeg mig for at tage en lur på sofaen, så jeg ikke behøvede kede mig alt for længe. Et par timer blev det da til.

Så 7 - 9 - 13, hvor jeg da håber på dagen i morgen bliver mere spændende. Mon ikke? Der er da i hvert fald det store bagagerumsmarked på Dyrskuepladsen.

Selv om jeg har haft en kedelig da, skal i da have lidt underholdning alligevel. I dag slutter Images Festivallen, så her får i lige et par videoer af det musik jeg trods alt nåede at opleve.



 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar