onsdag den 18. september 2013

Laurids Lønborg og vatterede tæpper

Onsdag er den dag på ugen, hvor jeg har mest travlt. Alligevel tog jeg mig tid til at bruge 5 minutter i genbrugsbutikken på Kennedy Plads. Der på hyllen stod der en lille grøn bøtte, med store pinke blomster på. Den stod gemt væk bag nogle kagedåser, men jeg fik den gravet ud. Jeg havde med det samme en mistanke om, at det var en Laurids Lønborg bøtte. Og ganske rigtigt. Der stod Lønborg i bunden af den. Den havde noget misfarve i blomsterne, men jeg synes den er fin, som den er. Jeg elsker når man kan se når noget er originalt fra 50'erne, 60'erne og 70'erne, frem for en ny kopi, så jeg har sagt det før. Små skønhedsfejl skræmmer ikke mig for at købe.




For nogle år siden fik jeg denne fine Laurids Lønborg bøtte i gave a min moster. Den gang vidste jeg ikke hvem Laurids Lønborg var, men nu har jeg efterhånden en fin lille samling.

 
  
Da jeg lidt senere skulle til Zumba, nåede jeg lige inden om genbrugsbutikken i Niels Ebbesens gade. Der fandt jeg et sødt vattæppe med fine blomster på. HUMA, står der at det hedder. Selv om efteråret har sejret over sommeren, forestiller jeg mig, at det her tæppe vil blive mit nye tæppe ude på altanen. Mit gamle vattæppe er jo i så meget forfald, at solen har slidt store huller i det.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar