torsdag den 5. september 2013

Genbrugsjagt i Brønderslev


I dag tog jeg på endnu en gratis tur med DSB. Jeg valgte Brønderslev, da det også er en af de nordjyske byer, jeg aldrig har besøgt. Jeg googlede mig frem til 4 genbrugsbutikker og fik allerede lavet min liste med rute i går aftes.

I dag var min veninde, min venindes kæreste og datter med på turen. Jeg kunne godt mærke, at vi ikke havde lige så travlt, som jeg har haft de andre dage. Vi gik i hvert fald ikke så hurtigt. Det gjorde nu heller ikke noget, for byen viste sig at være meget lille. En enkelt travetur blev lidt lang, så den tog jeg alene, mens de andre handlede ind i Lidl.

Jeg fandt alle 4 genbrugsbutikker. På vej til de sidste, fandt vi endda en femte butik, så det var fint.

Folkekirkens Nødhjælp, Kirkens Korshær, Mission Afrika, Røde Kors og Lines Bazar.

Vi fandt en rullepølsepresser til min venindes mor, som jeg havde ledt efter i genbrugsbutikkerne i Aalborg. I en genbrugsbutik i Aalborg kostede sådan en 90kr; men i dag fandt vi en til 38kr. så det var jo fint.

Jeg synes også at jeg selv fik gjort nogle gode køb. Jeg købte et grønt sengetæppe, som jeg kan bruge til at dække min sofa med, når den en dag bliver slidt helt op. Jeg mener at kunne huske, min mormor og morfar engang har haft sådan et sengetæppe. Her har jeg smidt det over sofaen og størrelsen er perfekt, som sofatæppe.
  
  
Jeg fandt også en flot løber til bordet. Jeg elsker det blågrønne tryk. Total retro.

  

En rød metalbakke med hjerter, et Kahla krus, en teske, 2 gafler, en tang til isterninger, et puslespil med søde dyr og et fint sæt sengetøj.
  
  

Det er så sjældent at man finder noget fint retro sengetøj, så da damen i butikken sagde at der var halv pris, ærgrede jeg mig over, at der kun var et sæt. 12,50kr. det må vist siges at være dagens scoop!

 
Da byen var så relativ lille, nåede vi allerede hjem kl. 15, så jeg havde tid til at slappe af, inden jeg om lidt tager til zumba!
 
I morgen skal jeg atter på arbejdet, så lange togture bliver der nok ikke flere af foreløbig. Men med den rette planlægning, kan små ture sikkert stadig lade sig gøre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar