mandag den 9. september 2013

4 timer på bagagerumsmarked

I går kedede jeg mig gevaldigt, men i dag er tiden fløjet af sted. Jeg tog mig god tid til at nyde, at jeg ikke skulle til zumba denne søndag morgen. Klokken 12 gik jeg over til bagagerumsmarkedet. De af os, som bor nabo til Dyrskuepladsen, kender alle smutvejene ind på pladsen og jeg selv benytter altid den lille låge i hegnet.
 
 
Jeg mødte både min mor, moster, mormor og tante der over. Der er ikke nogen der kan være i tvivl om, hvor vi har vores shoppe-loppe gen fra, vel? Ja, min tante havde en bod, så jeg tror ikke, at hun fik købt noget. Jeg selv endte med at få købt en del.
 
 
Først købte jeg de tre tal-krus. Jeg har jo allerede en lille samling af tal-krus, så jeg kunne ikke lade dem stå. Den lille bordskåner fandt jeg bagefter.
 
 

Så fandt jeg den hvide kagedåse med de røde æbler.
 
 
  
To små plasticbøtter med røde låg fra Brugsen, mage med de to jeg har på mit badeværelse med turquisfarvet låg.
 
 
 
Jeg fandt også en fin lille barnevognssnor, som jeg nu har hængt ud på badeværelset til mine badeænder.
  
 
5 fine bordskånere og 3 søde duge blev det også til. Desværre er de runde duge lidt for små fil at dække mit bord, når jeg har en plade i, men jeg har før brugt lignende duge til mit sofabord.
  



(Farverne er meget mørkere og rigtig flotte i virkeligheden)


Det blæste meget i dag og det var tydeligt, at det er blevet efterår. Alligevel er der også bagagerumsmarked i oktober, men så er sæsonen også slut for bagagerumsmarkeder. Om 14 dage er der Olsens bagagerumsmarked og d. 13. oktober er sidste marked, som det jeg var til i dag.

Den friske blæst gjorde mig utrolig træt bagefter, så nu er det på tide at komme i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar