fredag den 6. september 2013

En tår kaffe for kræftelsens Bekæmpelse og lidt kunst til væggen

Selv om jeg ikke har haft tid til togtur i dag, har jeg alligevel haft tid til at nå omkring 4 genbrugsbutikker. I dag var det 4 af Aalborgs genbrugsbutikker, jeg satte fødderne i. Arbejdsdagen sluttede med reception i Europahallen, så det var nærliggende at gå en smut forbi Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutik på Vesterbro. De havde 40 % rabat i dag og jeg kunne simpelthen ikke stå for dette søde kaffe sæt. Der var 4 andre kaffesæt med blomster, som jeg lod stå; men mønsteret på dette sæt dragede mig. Det minder mig om de gardiner, som hænger i vinduet hos familien fra 1950'erne på Arbejdermuseet i København.

 

  
Efter at have været hos Kræftens bekæmpelse, gik jeg i Butik 21 retro genbrug. Der så jeg, at de stadig havde et lille børnebillede, som jeg havde set sidst jeg var der. Jeg havde overvejet om ikke jeg skulle købe det, så jeg kunne hænge det op i gangen til de andre små billeder i samme stil.
 
  
  
Jeg håber på at finde flere billeder i samme stil, men det billede jeg søger mest, er et lille aflangt billede. Jeg har dette billede, af den søde dreng i pyjamas. Jeg er sikker på, at der et sted der ude må findes en lille pige i natkjole i samme stil. Og så er der også et par Christel billeder jeg stadig gerne vil have fat i til samlingen. Jeg elsker farver, så pinup pigerne passer perfekt ind hos mig.



 

Jeg mangler 4 af billederne i denne serie og nu kan jeg godt ærge mig over, at jeg ikke købte et af dem, da jeg så det i Århus den anden dag. Til gengæld har jeg det her billede, som jeg ikke rigtig ved, om jeg skal sætte op sammen med de andre.
  

Det er fredag aften og om lidt skal jeg i byen og høre musik! Der er stadig Images Festival og i dag er vejret perfekt, så jeg håber på god stemninc i Karolinelund her til aften. Reggae og Awesome Tapes of Africa (dj, NYC), står på programnet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar