tirsdag den 19. marts 2013

Nye gamle stole

Mens foråret åbenbart ikke ligger lige om hjørnet, kribler det ikke mindre i fingrene for at gøre altanen klar til endnu en sæson. Men ak! Min altan et mildest talt blevet brugt som pulterkammer det sidste års tid, så der må snart ske noget. Jeg har haft opbevaret en gammel "power rider" der ude fordi...? Nå ja, fordi den jo stod i vejen i entréen og aldrig blev brugt. Nu er den blevet så rusten af at stå på altanen, at den ryger i en container inden længe.

Jeg har også brugt altanen til at opbevare to af mine ellers ret så fede, men uhandy, plastic stole. Jeg har to slags plastic stole. 8 i alt. Men rundt om mit ovalr teaktræ spisebord, er der kun plads to 6. De kan ikke stables, så de kom på altanen!


I dag kom jeg forbi disse fede Rabami stabelstole, designet af norske Tias Eckhoff, i et ellers tomt rum, ude på arbejdet. Jeg har set dem før, men aldrig tænkt, at jeg kunne bruge dem. Let's face it, hvid er bare ikke så flot som eks. Rød, gul og orange. Men pludselig slog det mig! Stolene er jo geniale. De kan stables!!! Desuden minder de meget om de 4 gule stole, som også står ved bordet.


Jeg spurgte på jobbet, om det var nogen der skulle bruges og fik svaret":Nej. Tag du bare dem!" Yes!!! Nu skal jeg så bare lige have fragtet dem hjem, hvilket jeg regner med at kunne gøre på fredag. Perfekt timing, idet jeg går på påskeferie den dag og således har god tid til at skifte stole og måske endda gøre altanen klar. Måske lidt optimistisk, men lidt oprydning, må det da kunne blive til.

jeg overvejet at sætte de 4 Judge stole fra England til salg. de er lidt plettede, så jeg tror det vil være mest fair at sælge dem "face to face" så folk får bedre mulighed for at se dem an. Er det noget for dig, kan fu smide en kommentar.

-Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar