onsdag den 27. marts 2013

En sand kender i branchen

I dag er det min sidste feriedag. Påskedagene tæller jo også som ferie på afslapningskontoen, men mine 3 reelle feriedage, slutter i dag. I morgen starter påsken for alvor og de fleste butikker lukker ned ind til på tirsdag. Derfor måtte jeg endnu engang trodse mit helbred og ud i det pulserende byliv, for at opleve noget. Der var nemlig 2 genbrugsbutikker, som jeg stadig ikke var nået omkring i denne uge. Men først skulle opvasken tages. Og sikke en opvask. De nye tallerkener, som jeg købte i går, skulle vaskes grundigt, inden de bliver sat i skabet. Jeg tror det er den smukkeste opvask jeg nogensinde har taget.




Efter opvasken skulle jeg lige omkring Metro efter mælk. Jeg køber altid Metros langtidsholdbare mælk, da den er lidt billigere end andre steder og passer perfekt til mit mælkeforbrug, som hovedsagligt er mælk til min latté. Jeg mødtes med min bror der ude, hvorefter vi satte kursen mod centrum. Det var ikke det store jeg fik med hjem i dag, men det gjorde ikke så meget. Det er nemlig ikke udelukkende det at gøre en god handel, som er tilfredsstillende. Det er sjovt bare at gå rundt og se, hvad de har. I dag fandt jeg f.eks. 4 glas, som jeg vidste min veninde samlede på, så de blev købt med hjem til hende. Henne ved kassen, kunne jeg høre, at der var nogen, som spurgte om vej til en anden genbrugsbutik, da de skulle af med en sofa. Jeg kunne høre på dem, at det var vigtigt den gik til en godt formål, men at de ikke selv havde mulighed for at transportere den. Jeg hjalp til med lidt vejnavne, men kunne høre at de ikke var så kendte i området. Den genbrugsbutik vi stod i, havde ikke mulighed for at afhente noget, så langt væk. Men da jeg hørte hvor de boede, tænkte jeg, sikke et held at jeg netop havde været i en genbrugsbutik, der i nærheden, for 1½ uge siden. Der med kunne jeg fortælle dem, at der lå en stor genbrugsbutik meget tættere på, som sikkert kunne være dem behjælpelige med at afhente sofaen. Manden takkede og sagde "Nå, du er en sand kender i branchen," hvor efter han takkede. Kender ved jeg ikke om jeg er, da jeg normalt kun kommer i de butikker i centrum. Men det sker da, at jeg er med min famile i en genbrugsbutik, når vi er på farten. Der fra drager jeg min viden.
Jeg købte ikke ret meget til migselv, men lidt fik jeg da. De to paraplystativer er beregnet til servietter. I kan se her, hvor sød en paraply, man kan få ud af at stille servietter der i. Jeg købte også en lille kande til sovs eller smør. Jeg håber den kan bruges til mælkeskum også. Det må jeg have afprøvet.





I en anden butik købte jeg denne flotte parfumeflaske, som jeg har sukket efter i et par måneder. Ikke pga. selve parfumeflasken, men pga. den flotte holder, flasken står i. Jeg tænkte nemlig, at hvis man kunne få flasken ud, så kunne holderen bruges, som fyrfadsstage. I dag kom den med hjem og jeg har nu 2 smukke stager og en parfumeflaske, som nok desværre ryger ud, da jeg ikke ved hvad den skal bruges til, omend den er fin. Men man kan jo ikke samle på alt.... Eller kan man?


Om lidt skal mit helbred virkelig sættes på prøve. Jeg skal nemlig til 2½ times salsa. Det er ikke pardans, så frygten for at smitte nogen, er der ikke. Nej, jeg er mere bange for at blive så svedt og svimmel, at jeg alligevel må stoppe og sande, at det er for hårdt, når man er syg. Men da vi er et lille hold, som danser salsa freestyle, en slags show dance, synes jeg, at jeg skylder migselv og de andre at møde op. Om ikke andet, så for moralsk opbakning. Bliver det alt for hårdt, må jeg tage hjem igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar