lørdag den 23. marts 2013

En vaske ægte retro forkølelse

Ja... Med det vejr vi har haft de sidste par dage, har det været umuligt at undgå en lille forkølelse. I går begyndte jeg at hoste. Jeg tænkte med det samme, at det vist desværre var min december-forkølelse, der var kommet tilbage. Jeg hostede uafbrudt i 3 uger dengang. Vi have influenza epedimi, men jeg var heldigvis ikke så hårdt ramt, som andre. Jeg hostede kun. Det gjorde jeg også i morges, men some timerne gikpå arbejdet idag, kunne jeg godt mærke, at min næse begyndt at løbe mere og mere.. Jeg måtte erkende, at dagens vedvarende sne, havde gjort mig snot forkølet! Jeg skulle egentlig have været til zumba her til aften, men bestemte mig for, at jeg vist var bedre tjent med sofa, fleecetæppe og lommeletter inden for rækkevidde, så jeg meldte afbud.


På et lille pit stop inde i byen, nåede jeg lige forbi en genbrugsbutik. Jeg var også forbi den i går, da den ligger ret centralt. I går købte jeg to ringbind i Karoline-tern, som jeg kalder dem. Jeg fik nemlig en idé. Den anden dag, måtte jeg have alle mine køkkenskuffer ud, for at fiske en bunke poser og papire op, som var faldet ned bag ved skufferne. Det var et kaos af opskrifter, udklip, pamfletter m.m. Jeg havde ikke tid til at sortere dem, så jeg fik det meste stoppet i skufferne igen. Planen med de 2 nye ringbind er, at for sorteret så meget i mine opskrifter, at de kun fylder de 2 ringbind, som så kan komme i en skuffe. Hvornår jeg får sorteret i skufferne, ved jeg ikke.... Men planen er lagt!


Da jeg jo lige havde været i genbrugsbutikken, regnede jeg ikke med at finde noget nyt. Jeg var hurtigt henne og kigge på de sædvanlige hylder. Der lå disse smørebrikker, som underligt nok, har lagt der et stykke tid. Ved første øjekast tror man at det er Bjørn Wiinblad, men i virkeligheden er det Norske Figgjo Flint i Turi design, kaldet "Lotte." De er så fine. Jeg ved der er samlere til sådan nogle og de er også utrolig søde. Desværre passer de ikke helt til min stil, som jo hovedsagligt er farverigt plastic. Jeg lod dem ligge.


På vej ud af døren, spotted jeg noget, som jeg alligevel måtte have med hjem. Flettede bøjler. Dem har jeg ikke nogen af. Jeg har ikke rigtig behov for dem, da jeg har en Eames Hang it All knagerække. Men jeg købte dem, med en idé om at sælge dem videre. Jeg støder nemlig af og til på dem på retro markeder, så en eller anden dag, er der sikkert nogen, som kan få brug for dem. Jeg ved at min far har lavet mange af denne typer fletbøjler. Jeg synes svagt at kunne mindes, at vi har haft nogle i min barndom, som havde min fars initinaler flettet ind.





Nu vil jeg vende mig om på siden af sofaen og nuppe en lille lækker-lur... Den her forkølelse tynger godt til. Planen er at jeg er lidt friskere i morgen, så jeg kan tage på arbejde og kalde det påskeferie, når jeg har fri kl. 14:30. I Morgen får jeg også mine stole med hjem. Så håber jeg, at jeg i ferien kan få rydet lidt op i mit kælderrum, så de gamle stole kan komme der ned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar