lørdag den 8. marts 2014

Sikke en weekend og fortravlet uge

Sidste fredag blev prinsessekagen godkendt af den 4-årige fødselar, som jeg havde valgt at forkæle, da hun havde snakket meget om en prinsessekage! Hun syntes den var flot og kunne ikke lade være med at rette lidt (lege) med de bevægelige arme.
 

 
Næste morgen stod jeg tidligt op, da jeg skulle til polterabend. Min lillebror skal giftes i april og i den forbindelse, var jeg blevet inviteret til den kommende bruds polterabend. Vi mødtes ved Aalborg banegård og kørte i samlet flok ud til min lillebror og hans kæreste. Der overraskede vi bruden, som egentlig havde gjort sig klar, til at tage på spa-ophold med en veninden. I stedet mødte der en stor flok veninder og lidt familie op, i det både min mor, brudens mor, moster og svigerinder også var der. Det første på programmet var et besøg af en latterkonsulent. Jeg har været på latterkursus før, så jeg valgte kun at deltage i de første 5 min., hvorefter jeg i stedet greb kameraet og fik taget nogle gode af "Latter Claus," som vi døbte ham.
 
(Latter Claus havde medbragt "Tickle me Elmo" som skulle inspirere til store grineflip)
 
(Her varmes der op til kæmpe jubel, efter at have vundet den store jackpot)
 
(Mens de lå på gulvet, gnækkede Latter Claus ihærdigt et "høhøhøhøhøhø" som baggrundsmusak, der gjorde, at det ene grineflip efterfulgte det andet, hos deltagerne)
 
En time senere kørte vi alle mod centrum, hvor der var bestilt bord til brunch på café Ulla Terkelsen. På trods af at jeg tit er gået forbi caféen, havde jeg aldrig været der inde. Den eneste gang jeg have været på vej der ind, var der ikke plads, da det er blevet en af de mere populære caféer i Aalborg (Vestby). Jeg blev positivt overrasket, da vi endelig var kommet ind. De havde indrettet et lokale med en brunch buffet, hvilket betød, at man faktisk kunne hente mad flere gange. Stedet er godt besøgt, så jeg vil nok råde folk til at bestille bord, da man kan risikere, at alt er optaget. I kan se mere til café Ulla Terkelsen her.

 
Efter bruncen tog min mor, brudens mor og moster hjem, mens vi andre fortsatte dagen med sjov og spads. Funcenter nord stod klar med sjov og aktiv underholdning. Funcenter nord ligger i et lidt kedeligt industriområde i nærheden af lufthavnen. Der har de formået at omdanne en lagerhal(?) noget spartansk, til et center fyldt med mange aktiviteter. Vi skulle være i Hal 1, hvor vi først skulle slå søm i, men en promillebrille, som gjorde, at synet blev noget slørret. De to, som først fik sømmet banket i, valgte to hold, som vi skulle konkurrere i, ved de andre aktiviteter.


 
Det næste vi skulle var at spille bordfoldbold. Dvs. vi skulle selv agere spillere, som på et spil bordfodbold. Man skulle holde i to stropper, som var sat på en rund stang. Man kunne derfor kun gå til siden. Jeg blev positivt overrasket over, hvor sjovt det rent faktisk var og hvor engageret man blev. At der blev skruet op for party musikken i lokalet, gav bestemt også en del til stemningen. 

 
Efter fodbolden, var det blevet tid til at stifte bekendtskab med zebraen Leo. Det var en zebra, som bevægede sig frem, når man rejste og satte sig ned på et sæde, lidt som på min gamle "Powerrider." Man fik en grøn tyrolerhat på og der blev skruet op for en børnesang og så fik den ellers der ud af, i fuld gallop på en lille bane.
 
 
 
Efter zebrastafetten, var det tid til at kaste med boller. Her skulle en person sidde med ryggen til sit hold, som bestod af en som skulle fange boller i en sæk, som man stod i og en som skulle levere de boller tilbage, som ikke ramte i posen. Denne gang skulle de to på "banen" have promillebriller på, som svarede til at have en promille på 2.0. Jeg var den, som skulle hente boller hjem og jeg må indrømme, at jeg faktisk fik det ubehageligt, ved at gå foroverbøjet og bukke mig ned, med de briller på. Jeg fik brækfornemmelse og selv et par minutter efter, var jeg en smule svimmel. Men sjovt var det alligevel!


 
Sidste opgave var at kæmpe i sumodragter. Her troede jeg, at jeg ville være i stand til at stå fast og besejre min modstander, men jeg tog fejl. Det viste sig, at man ikke opnår noget som helst ved at stå fast. I stedet går det ud på, at man skal holde sig i bevægelse og løbe den anden af banen. Lesson learnt, eller noget.
 

 
Efter nogle sjove timer i funcenter, tog vi hjem til en af pigerne og hyggede resten af aftenen. Vi havde bestil pizza fra Azzura. Senere på aftenen kom sidste undeholdning på programmet. En croquis model stillede op til bodypaint, til stor morskab for alle.

(Den kommende brud venter spændt på underholdningen)
 
(Der blev udvist stor koncentration, da kunstværket skulle dekoreres i temaerne dyr og mad)

(Andre udviste stor koncentration, da kunstværket skulle foreviges)
 
Søndag stod mest på afslapning. Min hals var igen begyndt at vise tegn på halsbetændelse og jeg var ikke i tvivl om, at min krop trængte til at slappe af. Det var som om at jeg var blevet mere forkølet. Mandag tog jeg til zumba trods en tør kilderhoste. Det gik fint nok. Tirsdag havde jeg ikke noget på programmet efter job, men bestemte mig for at tage ud af shoppe. Egentlig ville jeg gemme shoppingturen til onsdagen inden zumba, men endte med at få købt en del, allerede tirsdag. Det var træningstøj, jeg var på udkig efter. Jeg er begyndt at føle mig bedst tilpas i træningstoppe uden ærmer, altså tanktops. Jeg har ikke så mange af dem, da jeg aldrig har været helt tilfreds med at danse med bare bingoarme, men heldigvis har jeg via zumba, trænet mine arme så meget, at jeg ikke længere ser mine arme, som noget jeg bør skjule. Nu gælder det i stedet min velbefindende, når jeg danser, så jeg skulle have købt nogle flere tanktops. Jeg elsker det materiale, som Stadiums sportstøj er lavet i. Deres t-shirts er noget af det mest behagelige der findes og de fåes i et utal af farver og størrelser, til næsten ingen penge (2 eller 3 stk. for 100kr). Men udvalget af bluser uden ærmer var lidt mindre. Jeg købte én, men er lidt i tvivl om jeg skal beholde den eller ej, da den virker lidt snæver pga. den facon, den er syet i. Noget jeg helt sikkert vil beholde og allerede har taget i brug, er de to par træningsbukser jeg købte. Jeg har i forvejen 2 af disse par bukser og de er blevet mine yndlinge. Derfor var lykken stor, da jeg fandt 2 par til 50kr. pr. stk. Sikke et kup. Bukserne er så behagelige at have på, at det ikke gør noget, at jeg nu har bukser i vidt forskellige størrelser.  Det gør absolut ingen ting. Om de er stramme eller løse, er de lige gode at danse og bevæge sig i, så jeg er glad. I H&M fandt jeg en gul top på tilbud til 30kr. Den er løs og i et tyndt, luftigt materiale, så den sagtens kan bruges til at træne i. Jeg endte med at købe 2 par træningsbukser og 3 træningstoppe for 330kr. i alt. Det var da en god shopping dag!
 
 
Onsdag var det meningen, at jeg ville have shoppet lidt inde i byen. I stedet faldt jeg over noget på Facebook, som jeg valgte at kaste mine penge efter. Jeg glæder mig til at vise jer det, når det ankommer med posten! Og ja, selv om det ikke er meget jeg har købt, er den væste shopping-trang nu overstået og jeg har det meget bedre!

Torsdag var jeg då træt, at jeg faldt i søvn på sofaen inden kl. 21... Det gjorde jeg også tirsdag, så der er noget, som fortæller mig, at jeg er i søvnunderskud. I går eftermiddags var jeg lige ved at sove fra mine 2 timers salsa, da jeg lige ville ligge mig og slappe af inden. Hold op hvad var jeg træt. Alligevel kom jeg afsted og ikke nok med det, senere på aftenen mødtes jeg med min veninde, som ville fejre, at hun netop er færdiguddannet som SOSU assistent. Den stod på drinks og hygge i byen ind til vi tog hjem kl. 2:00 og så var jeg smadret!
 
I dag vågnede jeg op til solskin, Skønt. På trods af, at der er et loppemarked i centrum, fik jeg i stedet lyst til at tage en dag hjemme, uden planer. I stedet har jeg nydt tiden med at lave lidt husligt, som at skifte sengetøj. Efter en lang lur, nåede jeg også ud at handle ind. Det loppemarked jeg havde planer om at tage til i dag, er der også i morgen, så måske kan jeg kigge forbi efter Zumba.
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar