onsdag den 19. marts 2014

Et nyt æsel i flokken

Når jeg skal til Zumba i centrum, tager jeg hjemme fra i god tid, så jeg kan nå ind i genbrugsbutikken i Niels Ebbesensgade. Sidste onsdag var det de røde stole, jeg købte. I dag havde jeg egentlig opgivet at finde noget, ind til jeg så et fint æsel stå og grine af mig! Jeg har efterhånden haft bunden i vejret af mange æsel urtepotteskjulere på diverse bagagerumsmarkeder, så jeg var næsten sikker på, at der ville stå ITALY i bunden af det. Og det gjorde der også. Jeg kan simpelthen ikke opspore hvad dette ITALY står for, eller hvem der fabrikerede disse æsler i sin tid, så hvis nogen ved det, må i meget gerne skrive en kommentar! Jeg havde i forvejen en store urtepotteskjuler og en lille, så den nye passede lige ind i flokken! Det er ham til venstre, som jeg købte i dag.
 
 
 
Jeg har et æsel i flokken som skiller sig lidt ud. Jeg ved ikke om det er ITALY eller en kopi, da der ikke står noget i bunden af den.
 

 
Som sagt ved jeg ikke hvem der står bag disse æsler, men hvis man googler dem på engelsk (donkey flower pot Italy), kommer der en masse billeder frem, som i kan se her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar