onsdag den 12. juni 2013

Shopping i Vejgaard

Da jeg jo er til Zumba i Vejgaard næsten hver dag, tænkte jeg at jeg lige så godt kunne bruge min 1,5 time på at kigge i genbrugsbutikkerne i Vejgaard. Vejgaard er nemlig en bydel, jeg sjældent færdes i, så i dag skulle chancen udnyttes.

Jeg var lige ved at købe en "knaphuls-fabrikerings-hjælpedims" til 20kr alene fordi den var a ældre dato og havde lidt nostalgi over sig. Men da jeg ikke har forstand på at sy, lod jeg den stå på hylden.


Jeg lod også dette søde billede stå, da det er lidt for stort, i forhold til de små børnemotiver jeg samler på.. Men jeg fik lov at tage et billede, så jeg lige kunne gå hjem og overveje, om jeg skal have det eller ej.





Det eneste jeg fik med ud af butikken var disse glasbrikker, 3 dvd'er og et blåt elastikbælte.


Inden jeg tog til Vejgaard var jeg i Dagli' Brugsen og hente min daglige bakke med 500g cherrytomater. Jeg købte 3 pakker, så jeg har til de næste par dage også.. Og jeg kan se, at Fakta sælger dem også til 12 kr. fra i morgen, så er min cherrytomat detox ikke sådan lige i fare for at komme på stand by!

2 timers Zumba med vores super energiske brasilianske instruktør og 500g cherrytomat, gør virkelig en forskel, for underligt nok taber jeg mig lige for tiden 500g om dagen. En skam han rejser igen, for det var jo præcis sådan jeg tabte 30 kg på 6 mdr. for 3 år siden... Sidst han var hjemme var det vinter og jeg tabte mig over hovedet ikke, så jeg vil tro at det har noget at gøre med sol, sommer og masser af smil og D Vitamin! Desværre ser det ud som om vi ikke får solen at se igen før på mandag, men så er det godt, at man har en brasiliansk instruktør som får lyst til at danse samba, så vi kan drømme os til Rio for en stund!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar