søndag den 9. juni 2013

Når dagene flyder sammen

Da jeg er startet op på mine 30 timers intens Zumba i juni måned, betyder det 2 timers zumba hver dag. Dvs. at jeg hver dag må medbringe min sportstaske med alt mit zumba gear på arbejdet. Når jeg har fri fra arbejdet, har jeg ca. 1,5 time inden jeg skal stå klar til zumba. Det betyder, at jeg ikke har tid til at komme hjem og hente tasken først. Med lidt held kunne det måske lade sig gøre, men grundet et langtidsvarende vejarbejde på det meste af strækningen, tør jeg ikke tage chancen. Det er nu også meget sjovt, at få lov at gå lidt rundt i centrum igen, hvilket jeg før juni ikke havde så meget tid til. I torsdags var jeg f.eks. i Dan Missions genbrugsbutik i Niels Ebbesensgade. Der stod der et gammelt film-fremvisnings-maskineri.. Jeg ved simpelthen ikke hvad sådan noget gammelt legetøj hedder, eller hvordan det virker. Men det fristede, som det stod der og så så retro-agtig ud.


Der medfulgte 5 filmstrimler. Det er de der billeder, som ser ud som om de bevæger sig, når man kigger på den helt rigtige måde, i gennem rillerne, tror jeg. Hvis nogen ved hvad det hedder eller hvordan det virker, må i endelig skrive en kommentar til mig.

Fredag ville jeg gerne nå en tur i Netto og havde også tid til at kigge i den lille Røde Kors butik, som ligger bag Nettos parkeringsplads. Jeg plejer egentlig ikke at købe tøj i genbrugsbutikker, men da jeg på det seneste har gået og kigget på kjoler, tænkte jeg at jeg var nødt til at købe den flotte blomstrede sag, jeg så hænge på stativet.


Desværre har den en lang lynlås på ryggen, så om jeg nogen sinde får den på, må tiden vise. Jeg synes den var en blanding af retro, moderne og lige mine farver. Lidt konet er den måske også, men jeg håber, at mit unge sind, vil få den til at se lidt mere ungdommelig ud.


Hver dag efter zumba, går jeg i ca. 30 min. gennem Vejgaard, for at få det til at passe med en bus. På den måde får jeg brugt den sidste energi jeg har.


Når jeg endelig er hjemme kl. 20:30, har jeg opbrugt al min energi og når kun lige at tage et bad og pakke tasken til dagen efter. Når jeg rammer sofaen , falder jeg i søvn med det samme. jo, det er et hårdt program jeg har vovet mig ud på. Med job og zumba, nærmest hver dag.
Lørdag startede jeg ud med zumba kl. 11:00. Jeg havde været oppe siden kl. 8:00, da solen bragede ind af vinduet, så jeg var helt frisk og klar til zumba kl. 11, men det var dælme varmt. Man kan sagtens nå at drikke 1,5l. vand på de to timer vi laver zumba, så fylder jeg min drikkedunk til turen hjem, så 2,23l. vand er det blevet til, de sidste par dagen. Intensiv zumba, et travlt program og masser af mad, det er den helt rigtige kur for mig, et par gange om året. De normale 4 timers zumba og 2 timers salsa, jeg går til, rækker kun til at holde vægten ved lige, men skal der rasles lidt kg. af, er det på den her måde, det er nødt til at ske for mit vedkommende. Pga. den hårde træning og det travle program, forsvinder min sliktrang og jeg får i stedet for lyst til at spise frugt og grøntsager og drikke vand. Min trang til is forsvinder dog ikke, når vejret er så godt som det er for tiden, men pyt. Is skal der være plads til. Så efter zumba i går gik jeg først de sædvanlige 30 min., tog så bussen til Computer City, for at købe et nyt SD kort. Så gik jeg ca. 10 min. for at komme hjem og smide tasken, tog så bussen til storcenteret og der efter en tur i Ikea efter flere urtepotteskjulere, da mine Flittig Liser endnu engang krævede en ompotning. Og traditionen tro, må jeg bare spise en softice til 5kr, inden jeg hår der fra.


Til sidst gik jeg i 10 min. mere, for at hente en stevia plante og lidt forskelligt, hjemme hos mine forældre.

Da jeg kom hjem, plantede jeg min nye stevia plante i en balje sammen med 2 mynteplanter. Jeg håber planterne vil vokse sig store og kraftige, så jeg med tiden kan begynde at bruge af dem. Jeg har brugt stevia sukker i ca. 6 mdr. og savner ikke almindelig sukker. Jeg bruger det primært i min bolledej. Jeg har også brugt det til cupcakes, men fandt ud af, at når jeg skiftede den anførte sukkermængde ud, med den tilsvarende mindre mængde stevia, så blev kagerne meget små, så man skal lige revurdere sine opskrifter, når man anvender stevia. Min tomatplante, købt for en 5'er, fik også noget mere jord at vokse i og det samme gjorde de fleste af mine Flittig Lise aflæggere. På nuværende tidspunkt har jeg 6 aflæggere stående i potter i vindueskarmen, en 7. står klar i en flaske med vand, i mens moderplanten står ca. 0,50m. fra vindueskarmen. 2 aflæggere er allerede flyttet
hjemme fra og jeg nyder at se, at jeg stadig kan holde liv i de andre.

Noget andet der også er flyttet hjemme fra er mine musvitter.


Alle som én er de flyttet hjemme fra og jeg har hverken kvidrende unger eller travle forældre på altanen. Men pyt, så kan jeg bedre få mig til at rumstere sådan der ude, med alle mine ompotninger osv. Jeg har nydt dem mens de har været her. Nu må de nyde livet et andet sted og jeg håber ikke at de ender deres dage som denne fugl jeg mødte under min vandring i Vejgaard i går.


Her et lidt billeder fra altanen...










Ingen kommentarer:

Send en kommentar