lørdag den 26. april 2014

Loppefangst

I dag var jeg med mine forældre til det, der plejer at være, byens bedste loppemarked. Nemlig loppemarkedet på Filipskolen. Der var som altid mange mennesker og mange ting at købe. Alligevel købte jeg kun et par småting. 1 gul spand, 2 skeer, 1 lille flødekande fra , og en lille stump grøn retro voksdug, som passer til mit bord på altanen. Der er godt nok et par rustmærker på dugen, men det er der også på min nuværende, så jeg tænkte at jeg alligevel godt ville ofre 2kr. på en ny dug.Spanden har jeg tænkt mig at bruge til at opbevare mine kartofler mm.
 


 

 
Vi kørte omkring Vejgaard kirke, som plejer at holde loppemarked, samme dag som Filipskolen. Men der var ikke noget loppemarked i dag. Jeg har netop erfaret, at Vejgaard Kirke afholdt deres loppemarked d. 12. april. ØV! Nå... men så var det heldigvis godt, at der var et par andre loppemarkeder vi kunne køre omkring. Min far havde hørt om et loppemarked i en stor hal i Sulsted. Det var også godt nok i Sulsted, men det var mere kræmmer/ antik marked, så det var kedeligt og alt for dyrt, så vi var hurtig ude igen. På vej tilbage mod Aalborg, slog vi vejen omkring et lille loppemarked i Vestbjerg ungdomsklub, hvor ca. 10 private havde stillet et par små boder op. Der var heller ikke meget at komme efter, men jeg købte da en halskæde.
 

 
28kr. betalte jeg, for alle dagens lopper. Det skal blive spændende at se, om jeg finder nogle spændende ting på bagagerumsmarkedet i morgen.
 
 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar