tirsdag den 1. april 2014

Genial Genbrugs app!

Jeg har før læst om en app til telefonen, som skulle gøre det nemt at lokalisere genbrugsbutikker i hele landet. Jeg troede ikke at jeg havde noget at bruge den til, da jeg jo som regel ikke kommer længere væk, end butikkerne i nærområdet. Jeg ved at folk, som ofte er i andre byer, har haft stor nytte af denne app, så da jeg skulle til Århus i lørdags, havde den været god at have med på telefonen.

Jeg kunne ikke finde genbrugsbutik.nu i App-store, så jeg troede ikke at den eksisterede mere. Jeg fik dog at vide, at folk som allerede havde installeret app'en, fint kunne bruge den. Men hvor var det træls, at den nu ikke længere var tilgængelig til download! Vi tog til Århus uden app.

I går satte jeg mig for, at finde ud af, hvad der kunne være galt, så jeg gik ind på hjemmesiden genbrugsbutik.nu og fandt en mail-adresse til udviklerne af app'en. Så sendte jeg en mail, hvor i jeg spurgte, om ikke app'en blev gjort tilgængelig for download igen. De svarede tilbage, at de ikke var klar over, at app'en ikke var tilgængelig i app-store længere og ville vende tilbage, når de havde fået det til at virke igen. Sent i går aftes modtog jeg en mail, hvor i der stod, at de nu havde fået rettet fejlen, så app'en kunne downloades igen. Fordi jeg havde gjort dem opmærksom på fejlen, sendte de mig en promotionkode, så jeg kunne downloade app'en gratis! SKØNT! Jeg havde nu ikke haft noget i mod at betale de 13kr., som app'en koster, da jeg tror man kan få meget nytte ud af den. Det er dog ikke alle genbrugsbutikker, som er blevet registreret i app'en, da det er genbrugsbutikkerne, som selv skal registrere sig genbrugsbutik-basen. Det burde alle genbrugsbutikker opfordres til at gøre,

Har i ikke allerede app'en, kan i læse mere om den her http://genbrugsbutik.nu/ og se om det også kunne være noget for jer.



 


App'en er tilgængelig til både iphone, android og windows telefoner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar