lørdag den 7. marts 2015

Loppemarked i KFUK

Så er foråret for alvor ved at starte op... Selv om solens stråler ikke har vist ret meget væsen af sig, så pibler fine vintergækker, erantis, krokous og påskeliljer op alle steder, mens fuglene fløjter lystigt allerede fra morgenstunden. I sidste weekend flyttede mine sommergæster ind i deres sommerresidens på min altan. Men også andre steder er der forår at spore. Annoncerne for de lokale loppemarkeder er igen ved at dukke op. Åh, hvor bliver det skønt med endnu en sæson med loppemarkeder og bagagerumsmarkeder.

I dag var jeg til loppemarked hos KFUK i Danmarksgade.

Der var faktisk ikke dukket så mange mennesker op. Måske var folk ikke opmærksomme på, at loppesæsonnen er startet op. Måske var det fordi de i stedet var taget til kræmmermarked i Bankocenteret, som jeg desværre ikke kom afsted til. Det gør ikke så meget, for jeg fik købt nogle fine sager i Danmarksgade.





Sød kagedåse med år på bagen. Den passer fint i vindueskarmen med de andre gamle dåser.



En sjov urtepotteskjuler, som der helt sikkert godt kan bo en grøn plante i.


To middagstallerkener fra Upsala Ekeby, med fint lille mønster.




Lille grøn krukke fra Stavangerflint. Desværre uden låg.


En rød trådkurv, som kan bruges til krydderihylde.


Gennemsigtig sparebøsse, med nøgle.


Blandet påskepynt.


Jeg havde forhørt mig hos Kirkens Korshær på Facebook. Derfor vidste jeg at butikken havde åben i dag. I dag havde jeg mit kamera med, så i kunne få lov at se lidt bedre fotos fra butikken.







De havde fundet deres påskepynt frem, så jeg købte lidt.  Den fine kylling har jeg en af i forvejen. Jeg havde håbet på, at vejret ville være bedre i dag, for så ville jeg have været en tur på altanen. Der ude har jeg nemlig mit påskepynt stående i en hyndebox. Ind til jeg får hentet det ind, må jeg kigge på det nye jeg har købt mig. En fin lysdug og en sød Kyllerylle.





Jeg svingede også inden om "Butik 21 - retro genbrug" og tog et par billeder, I mens jeg kiggede mig omkring.














2 kommentarer:

  1. Hold da op med mange dejlige loppebilleder. ELSKER at sidde og nærkigge dem for ting, jeg selv jagter :-)
    Det er virkelig en fornøjelse at kigge forbi din blog!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Helene :)
      Jeg prøver at huske på at tage billeder af hvad jeg ser på mine loppe/ genbrugsture, da jeg ved, at det godt kan blive lidt kedeligt, kun at se de ting jeg køber :) jeg prøver dog at være lidt diskret, når jeg tager billederne. Derfor bruger jeg aldrig blitz, hvilket gør, at nogle af billederne ikke er i den bedste kvalitet. Men jeg synes de er nogenlunde brugbare, på trods af, at det ikke er et prof. kamera jeg bruger ;)

      Slet