søndag den 29. december 2013

Mine julegaver

I år har jeg ikke rigtig skrevet nogen ønskeseddel. Hver gang jeg forsøgt at komme på noget, landede jeg ved det samme ene ønske. En parfume. Jeg har jo nærmest alting allerede. Ser jeg noget jeg gerne vil have, køber jeg det nok på et eller andet tidspunkt. Jeg synes egentlig ikke at jeg køber så mange ting. Eller, dvs. jo, jeg køber ting i genbrugsbutikkerne, men sjældent noget i andre butikker. Men jeg har vist også nævnt før, at størstedelen af alle mine møbler stammer fra genbrug. Således også mine nips og pyntegenstande. Jeg har det sådan, at jeg gerne vil have noget, som andre ikke har, som meget gerne må have et retro look over sig. Da jeg sad på Starbucks d. 23. december, sad der en fyr og halvvejs brokkede sig over, at hans mor havde så meget nips helt tilbage fra 1970'erne, da hun aldrig skiftede det ud, som hun havde, men blot blev ved med at anskaffe sig noget nyt. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på migselv og det nips, jeg jo netop går og samler på. Det skal nemlig helst være fra 1950'erne, 1960'erne eller 1970'erne. Ting fra den periode har bare et særligt nostalgisk look over sig. Hvis jeg gemmer nips væk, er det fordi jeg virkelig løber tør for plads. Jeg elsker jo at se på det hele, så hvorfor gemme væk? Derfor kalder jeg jo mit hjem for mit museum.

Nogen gange fortryder jeg, at jeg ikke købte noget jeg var lige ved at købe i en genbrugsbutik. Når det sker, ærger jeg mig, da jeg ved, at en anden kan have købt det inden jeg når i butikken igen. Det er sket for mig en gang i år. Jeg forelskede mig i en rød kasserolle, men da det var 2 min. i lukketid, kunne jeg ikke bestemme mig for om jeg skulle købe den eller ej, men endte med ikke at gøre det. Åh, som jeg fortrød det. Jeg fandt en mulig løsning på problemet, idet jeg vidste min mor havde fri næste dag, så jeg sagde simpelthen til hende, at jeg havde set en gryde, som jeg ønskede mig til jul. Næste morgen var det et træls vejr, så jeg var lidt i tvivl om min mor virkelig gad tage i genbrugsbutikken efter gryden. Men det gjorde hun. Den var pakket fin ind og lå under juletræet til mig i år! Er den ikke skøn? Jeg har allerede brugt den og tror det bliver en gryde der kommer meget i brug.
 


Min lillebror og hans kæreste, som har læst med her på bloggen, havde bidt mærke i min endnu, ikke eksisterende Kay Bojesen samling, så de ville gerne forære mig min første Kay Bojesen figur. Jeg tror endda også at jeg har skrevet her på bloggen, at garderen er en af mine farvoritter, så sådan én fik jeg. En flot og rank trommeslager. Ham er jeg meget glad for. De kunne jo ikke vide, at jeg et par dage forinden faktisk fik min officielt første Kay Bojesen figur. Nemlig en Song Bird, ved navn "Sunshine." Den fik jeg i firmajulegave. Jeg har lavet en lille nissehue til den, men den er røget i kassen med julepynt, så den må nok fryse ørene ind til julepynten igen skal frem til næste år. Jeg synes jo at trommeslageren passer godt sammen med min Song Bird. Her på billedet ser det næsten ud som om, de er ved at synge julen ud. Chokoladen der fulgte med min firma julegave, er også væk nu. 


Jeg var også så heldig at få den parfume jeg havde ønsket mig. Jeg har allerede en lille flaske, som jeg har være meget sparsommelig med. Nu kan jeg tillade mig, at bruge den lidt oftere, hvilket jeg vul gøre, da den er rigtig god. Det er forresten en Mariah Carey parfume, kaldet "Forever." Af mine veninder fik jeg cremesæt fra The Body Shop, shower gel og en pung. To bøtter te og penge fik jeg også. Kagstativet var skam også en gave, men da jeg ikke skal bage julekager før næste år igen, tænkte jeg, at jeg alligevel lige ville pakke det ud og fandt så på, at det da lige kunne bruges som gavereol, i mens jeg tog billedet.
 
 
I dag har jeg pillet den sidste julepynt ned. Jeg har en lille bunke med julepynt, som jeg lige skal have lavet plads til, før jeg kan sige, at det er helt væk, men jeg har vist også fået købt "nyt" gammelt julepynt i år. På et eller andet tidspunkt skal jeg have sorteret i de mange kasser jeg har. Men det blev heller ikke i år. Til gengæld flyttede mine store retro nisser ind i den store kuffert, jeg fandt for nylig, med en symaskine i. Symaskinen har jeg ikke bestemt mig for enddnu, hvad jeg skal gøre ved. Jeg så forresten en kuffert magen til hos "Butik 21 - Retro Genbrug." Den kostede 250kr. men var også i en noget bedre stand end min. Til gengæld var min et gratis fund og det betyder skam også noget, for mig.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar