søndag den 6. oktober 2013

Søndag er kaffe, oprydning og sortering i bunkerne

Så blev det søndag og denne gang, en zumba fri en af slagsen. Det benyttede jeg til fulde, ved først at stå op kl. 9:30. Siden har jeg drukket kaffe, haft sofaen ude, så jeg kunne få vasket gulv under den. Det er et stort, tungt skrummel af en gammel sovesofa fra 1950'erne, vil jeg gætte på. Jeg elsker min sofa og håber, den holder mange år endnu, om end den har store huller i betrækket. Den er min darling og jeg elsker den. Siden jeg holdt fødselsdag for et par måneder siden, har den ekstra plade til mit teaktræs spisebord, stået langs væggen, fordi den ventede på, at få lov at flytte ind under min sofa, som skulle fungere, som opbevaringsplads, for den. Før stod den nemlig hos min mormor, som jeg har fået spisebordet af, da jeg flyttede i min nuværende lejlighed, for 7 år siden. I dag skulle det være, så jeg rykkede sofaen ud, støvsugede og vaskede gulv under den, inden jeg satte den på plads igen. Så pakkede jeg bordpladen ind i det grimmeste retro vattæppe jeg havde og skubbede den ind under sofaen. Den kunne kun lige gå ind. Jeg har nemlig pakket sovesofaen sammen, med ekstra meget sengetøj, for at gøre sofaen blødere. Derfor hænger bunden ret tæt på gulvet. Men det gik lige. Jeg ved, at jeg sjældent får brug for at sætte den ekstra plade i bordet, men nu er den der, hvis jeg skal bruge den en dag.


Efter det projekt, gik jeg i gang med at sortere lidt i mine, efterhånden mange spil. Jeg har længe haft lyst til at vise jer alle mine spil. Jeg samler på gamle spil, med pæne æsker, som jeg synes pynter. Dog indrømmer jeg, at de ikke pynter så meget igen, når det er stuvet sammen, som mine er. Men de har trods alt en plads på væggen, hvor man både kan se dem og komme til dem, hvis man vil tage dem ned og kigge på, eller spille med. Mange af dem er nemlig intakte med alle brikker, kort og spilleanvisninger. Her får i lige et par billeder af mine spil og bøger. Det er også i denne samling, i sikkert kan spotte et par af mine "politisk ukorrekte" spil og bøger.


  
 
Om det ser kønnere ud på hylderne nu, ved jeg ikke, men her kan i se mine før og efter billeder.





 
Søndagen er heldigvis langt fra færdig nu, så mon ikke jeg kan nå et par projekter mere? Jeg har i hvert fald et projekt med en kæmpe stak blade, som skal have fundet et nyt opholdssted inden dagen er omme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar