lørdag den 19. oktober 2013

Genbrugstur med held i uheld!

Det er med at benytte sig af, når genbrugsbutikkerne har åben om lørdagen. Derfor blev jeg hentet i formiddags, så jeg kunne køre komme med mine forældre og min lillebror ud i Danmissions nye genbrugsbutik i Svenstrup. Det var nemt at se, at vi ikke var de eneste, som havde fået idéen, om at tage der ud på en lørdag. Parkeringspladsen var fyldt og jeg hørte endda én som ikke kunne komme ud, da en anden bil holdte i vejen.


Det så ikke ud til, at de havde fået nye ting i butikken siden jeg var der på åbningsdatoen, men jeg købte da et par småting.


En Verner Panton termokrus, som havde et lille skår. Jeg er jo stor fan af Verner Panton, så et lille skår betyder ingen ting. Jeg købte også en retro kaffekop med underkop fra japan. I tøjafdelingen kunne jeg ikke lade være med købe endnu en retrokjole. Den var sort og hvid og egentlig ret neutral. Til 10kr blev den købt helt uden at jeg prøvede den (Jeg havde jeans på, da jeg senere prøvede kjolen hjemme).


Jeg købte også en rød uno skjorte/jakke fra Uno til 15kr.

Da vi skulle køre, ville bilen ikke starte, så for ikke at blive alt for meget til grin, valgte vi at gå en lang tur rundt i Svenstrup. Så det var held i uheld, da vi kom forbi endnu en åben genbrugsbutik. Folkekirkens nødhjælp har også åbnet en ny butik for nyligt og tilfældigvis var den også åben i dag.


Jeg købte et par gamle børnebøger.


På vores gåtur rundt i Svenstrup, var der ikke noget at tage fejl af. Det er efterår for fulde gardiner nu. Det var råkoldt, der var visne blade og agern over alt! Men noget man ikke ser så tit er fluesvampe, så i skal da ikke snydes, for den vi kom forbi.
 

Da vi kom tilbage fik vi bilen startet med et lille skub, så vi igen kunne trille hjem. hjemme hos mine forældre hjalp min bror og jeg med et par gøremål og nu aftenkaffen blev skyllet ned med en rå æblekage. Mine forældre har et æbletræ i haven og jeg har drømt om rå æblekage længe. Jeg foretrækker simpelthen frugt i deres originale form. Når først æbler har været varmet på den ene eller anden måde, bliver de simpelthen for søde og umulige at spise for mig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar