søndag den 13. oktober 2013

containerfund og bagagerumsmarked

Jeg ved godt, at der somme tider er lidt stille på bloggen. Det skyldes hverken, at jeg ikke kommer i genbrugsbutikker eller at jeg ikke oplever noget. Det er nok mere fordi, at jeg ikke synes jeg finder noget, der er værd at skrive om. Jeg har skam været i et par genbrugsbutikker i den forløbne uge, men har ikke fundet noget spændende. De havde godt nok fået nogle nye dåser hjem i genbrugsbutikken på Kennedy plads. Måske troede de også, at jeg ville købe den, fordi de efterhånden kender min passion for dåser. De nye dåser var lige frem kommet ud i vinduet at stå, så de kunne lokke. Men, men... Nok samler jeg på dåser, men ikke alle dåser. Faktisk så kan jeg ikke forklare hvilke dåser jeg samler på, eller leder efter. Jeg ved det først, når jeg ser dem. Dåserne i denne uge, var ikke nogle, jeg fik lyst til at købe, så de står stadig i butikkens vindue.

  
Selv om jeg ikke har gjort nogle genbrugs-køb i den forgangne uge, har jeg skam fået noget nyt genbrug inden for døren, i form af containerfund. Jeg fandt en æske med en udendørs lyskæde, magen til den, jeg allerede har på altanen. Sammen med den, fandt jeg en hvid julestage.
 
 
 
Efter zumba i formiddags, tog jeg mig langt om længe sammen til at pudse mit stuevindue. Det har trængt længe. Jeg skulle alligevel flytte mit bord der ude, så jeg kunne stille alle mine Halloween lygter der på. Da bordet var flyttet, var det nemt at komme til at pudse vinduet. Og hvor er jeg dog glad for, at jeg endelig fik det gjort. Nu kan jeg nemlig nyde de pæne efterårsfarver, som jeg nu kan se en del bedre, uden for mit vindue.
  
  
Da jeg havde pudset vinduet, var jeg klar til at tage over til årets sidste bagagerumsmarked. På vej der over, gik jeg lige forbi containergården, men et gulvtæppe jeg har haft liggende længe. I møbelcontaineren stod de fineste blå træstole. Jeg får det dårligt, når jeg ser gode ting lide containerdøden, så jeg smed et billede på instagram og der gik ikke mange minutter, før jeg havde sikret stolene et længere liv.

  
Det var et noget sørgeligt bagagerumsmarked, der mødte mig. Det var koldt og småregnede. Jeg syntes endda, at der lugtede fælt af våde papkasser. Det var tydeligt at se, at mange af de faste sælgere, ikke var mødt op denne gang. Selv om jeg gik det hele igennem to gange, købte jeg ingen ting.
 
Efter markedet mødtes jeg med den nye ejer af de fine stole og det glædede mig, at de ikke skulle ende deres dage allerede nu. Måske er det klassiske FDB stole, måske bare en kopi, men jeg synes nu at de ligner FDB J46 pindestolene af Poul M. Volther og så er der én der har gjort et kup! Jeg ved at pindestolene er vældig populære lige nu, men de passer ikke rigtig ind hos mig selv, så derfor var jeg glad for, at der var en anden, som kunne bruge dem.
 
Her til aften har jeg sat mine Halloweenlygter ud på altanen og tænkte, at jeg kunne bruge den lyskæde jeg havde fundet, så jeg slap for det årlige besvære med at tænde 15-20 fyrfadslys hver aften. Det er en rigtig lang ledning. Selvfølgelig var der et par pærer, som ikke lyste, men alligevel lykkedes det, at få lys i alle lygterne der ude. Nu skal jeg bare trykke på en knap inden for og så er der lys i samtlige lygter med det samme! Hurra for nemme løsninger.
 


2 kommentarer:

  1. Jeg elsker en god gedin genbrugsjagt - den oppe på Kennedy er ikke værst, der har jeg også gjort et kup eller to :D

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, den på Kennedy er lille og overskuelig og så ligger den centralt. Derfor går jeg altid der ind, når jeg alligevel skal skifte bus. Derfor bliver det til 2-3 gange om ugen og jeg har vænnet mig til, at det ikke er pinligt, når man går der fra igen, uden at købe noget ;)

      Slet