onsdag den 5. februar 2014

Så blev der tid til retro!

Igen i dag modtog jeg en sms, hvor i der stod, at dagens zumba time var aflyst. Det gav mig lige akkurat tid nok til at tage på genbrugsjagt i Svenstrup. Skæbnen ville, at jeg hos Folkekirkens Nødhjælp fandt en rød bestikbakke, som jeg jo lige stod og manglede. 5 kr. stod der på den, så det var jo helt perfekt.

 
Efter besøget hos Kirkens Korshær, gik jeg hen om hjørnet til den store Dan Mission butik. Når jeg endelig har tiden til det, kan jeg godt lide at snuse rundt i alle hjørner af butikken. Jeg brugte en time uden at kigge efter noget specielt. Jeg
fandt en stor bestikbakke i blå plastic. Den købte jeg, i tilfælde af, at jeg ville blive træt af de to små røde bestikbakker. Jeg var naturligvis også nødt til at købe de 3 knive med bakelitskafter.


Jeg forelskede mig også i en fin orange dug. Det er en rund dug, men de runde duge passer næste over mit sofabord. Jeg købte også en lille dækkeserviet med et fint inka print. 

  
Jeg ser engang i mellem nogle gamle sengetæpper. Af en eller anden grund, kommer jeg altid til at tænke på min mormor og morfar når jeg ser dem. Jeg tror de har haft sådan nogle sengetæpper, da jeg var barn. Lige nu bruger jeg selv et grønt sengetæppe på min sofa, men jeg tænkte at jeg med et gult sengetæppe, hurtigt kan ændre stilen på min sofa eller stue. Måske bliver den gule farve for voldsom, men jeg synes nu alligevel, at det er fint.

  
Min gamle Mazetti dåse har lavet en grim ring på mit køkkenbord. En dag må jeg se om jeg kan slibe hele bordpladen og give den olie, for den trænger. Ind til da, må jeg forsøge at dække den sorte ring. Derfor var den fine runde dækkeserviet i røde køkkentern, jo som skabt til formålet.

  
 
Jeg købte også en pude i fint retro mønster broderi. Jeg har i forvejen to puder i samme stil, men den ene er der slidt hul i og jeg har ikke fået taget mig sammen, til at gøre noget ved det endnu.
  
 


De jeg kom hjem satte jeg bestikbakken i skuffen og fandt ud af, at ikke alle tingene længere ville kunne være i den øverste skuffe. De små røde bakker jeg havde haft i skuffen før, kunne åbenbart rummer mere end bestikbakken. Så fik jeg den idé, at tage den blå bestikbakke i brug i skuffen neden unden. Det krævede endnu en grovsortering, men ved at tømme den nederste skuffe, kom det vist like akkurat til at passe. I den nederste skuffe havde jeg nogle gamle grydelapper og et par viskestykker. Nu har jeg for sjov skyld, lavet den blå bestikbakke om til "den røde skuffe."
 
 

Nej. Jeg kan vist ikke skjule min begejstring for røde ting i køkkenet.
 


 
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar