lørdag den 11. april 2015

Loppemarked på Travbanen og genbrugsfund fra ugen

I morges tog jeg med mine forældre til loppemarked ved travbanen i Aalborg. Jeg havde aldrig været der før og jeg blev nok lidt skuffet, da jeg så, hvor lidt boder, som var stillet op. Heldigvis viste det sig, at lidt, var nok, denne gang.





Det første jeg fik øje på, var en lille Erik Kold bøtte, til en ret fornuftig pris. Der var også lidt andre retro "småtterier," men priserne var for høje. Til gengæld fik jeg øje på et par Røde Hukit børnestole. Jeg ærgede mig sådan, for et par år siden, over at jeg ikke fik spurgt på prisen, på sådanne stole på bagagerumsmarkedet. Siden da, er de kun blevet mere og mere populære og dermed også dyre. Jeg spurgte til prisen og velvidende, hvad den gængse pris på disse stole er, slog jeg til med det samme! Da vi var på vej ud, købte jeg også lige et par små platter med ud. Jeg hat bestemt mig for at samle på dem, hvis de er billige nok, altså.

(Stolene kan bruges som små sideborde, fodskamler og ekstra siddepladser. De er fra 1977 og 1978)



Jeg havde fri i onsdags, så jeg havde tid til at tage i genbrugsbutikkerne. Jeg tog først til Svenstrup, hvor der ikke var noget at komme efter, i de to butikker der ude. Efter Svenstrup, tog jeg bussen direkte til Nørresundby. Det var heller ikke fordi, der var så meget at komme efter der, men hos Kirkens Korshær, købte jeg et glaskrus med låg, som jeg indviede med hjemmelavet juice, da jeg kom hjem.


Hos Blå Kors fandt jeg ikke noget, men i Danmission fandt jeg en fin lysestage. Jeg ved desværre ikke, hvem som står bag den, men jeg faldt for det simple design.

(Kobbervasen er et containerfund. Jeg fandt også en kobberkedel, som jeg vil bruge til en grøn plante)

Torsdag skulle jeg til tandlægen. Det betød et besøg ind til øgadekvarteret, hvor jeg hos DUIs genbrugsbutik købte en fin, lille lædertaske.


I loppekælderen i Sjællandsgade, købte jeg en sjov bradepande med fine blomster. Jeg ved ikke præcist hvad den er til, men jeg forestiller mig, at man kan lave nogle fine blinis eller marengs der i. Jeg hører gerne fra jer, hvis i har andre idéer. Efter mit tandlægebesøg, nåede jeg til Mission Afrika og Røde Kors i Vejgaard, inden zumba. Jeg fandt ingen ting.

(Mit gamle køkken fra 1970'erne, er udstyret med et "udtræks-skærebræt") 


(Jeg købte de her halskæder hos Danmission i Niels Ebbesensgade og Mission Afrika i går.)

Efter loppemarkedet på travbanen i dag, kørte vi til Nibe, hvor der blev afholdt loppemarked i en gammel limfabrik. Der var ikke noget at komme efter, så i stedet tog vi en tur ind til Kirkens Korshærs butik, hvor der forøvrigt heller ikke var noget at komme efter. Da jeg kom hjem, rundede termometeret 21 grader, så jeg smuttede på altanen, ind til ved 17-tiden, hvor de første regndråber meldte sin ankomst. Det var dog kun en kort byge, men det blæste op, så jeg gik ind.



(Da det blev køligt, smed jeg et vattæppe over mig)

(Da mågerne begyndte at flokkes, vidste jeg godt, at det trak op til regn)



Fra min altan, kunne jeg holde øje med en fodboldkamp på Dyrskuepladsen. I morgen står årets første bagagerumsmarked på programmet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar