mandag den 9. juni 2014

Riddim Festival i Karolinelund

Fredag og lørdag blev der afholdt Riddim Festival i Karolinelund her i Aalborg. Desværre var vejret ikke det bedste om fredagen, så jeg kom først der ind med min veninde ved 20-tiden. Jeg har i mange år været glad for reggae. Faktisk så glad, at jeg allerede i 1991, var til min første reggae festival, som blev afholdt ved Huset i Hasserisgade. Dengang var Natasja faktsik med. Det var vist fra den tid, hende og Karen Mukupa dannede gruppen "No Name Requested." Reggae har igen fået lidt fremgang, i sær pga. at dancehall også endelig er blevet populært. Karolinelund var engang byens Tivoli med karuseller, boomerang, radiobiler, spøgelstog mm. Men tivoli lukkede for et par år siden. Man har bevaret nogle af bygningerne der var kendetegnende ved Tivoli, men har i stedet lavet det om til en park, som alle byens borgere frit kan benytte. Sidste år lavede man nogle små "byhaver" inde i parken, hvor folk i de nærliggende lejligheder, kunne få lov at have en lille have. Den udendørs scene, har man også valgt at bevare og personligt synes jeg, at det er et ret godt sted til koncerter. Inde i Karolinelund ligger også Platform4, et lille koncertsted. Jeg bryder mig ikke om den koncertsal. Der var forskellige små scener ude i parken, men kl. 22, lukkede de alle sammen ned, så man hovednavnene kunne ses på Platform 4. Pga. regnen tog vi hjem ved 23-tiden.

Lørdag var vejret noget bedre, så da jeg sidst på eftermiddagen begyndte at kede mig, tog jeg mit kamera i hånden og gik ind i Karolinelund, for at tage nogle stemningsbilleder.

  
 













 


 



 











 
Jeg tog ind til festvallen med en anden veninde omkring kl. 22:00. Der var den udendørs musik stoppet og en del folk var taget hjem, men vejret var godt, så der var også en del, der valgte at blive siddende ude på græsset og chille. Da myggene begyndte at omringe os, var det lige før, vi ville været gået. Men i stedet gik vi ind til koncerten på Platform 4. Ved 01-tiden gik vi mod Jomfru Ane gade, for lige at se lidt der inde, inden vi tog hjem med bussen kl. 2:00.
 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar