tirsdag den 17. juni 2014

loppemarked i sommerlandet

Da mine veninder var ude at rejse, bestemte jeg mig for, at jeg ville tage på weekend i mine forældres sommerhus. Det var ved at være længe siden, jeg har haft tid til det, så denne weekend var oplagt til det.

Vi kørte der op i fredags. Fredag d. 13. Helt uden at tænke over det, overtalte jeg min mor til at gå en lang tur med mig der oppe. Vi nåede ikke ret langt, før en sort kat løber over vejen og er lige ved at blive kørt over... Senere kommer vi forbi en skrubtudse og jeg kommer i tanke om, at vi er ude at gå i tudsmørket! For at fuldende gåturen fredag d. 13., var der også lige udsyn til en flot fuldmåne!!!
 

 
Det var en hyggelig gåtur!

Lørdag ville vi køre en tur til Frederikshavn, men vi nåede ikke langt, før vi så et skilt med "loppemarked." Tænk sig. Der var loppemarked i den store hal. Der har jeg været til loppemarked før og husker det som et godt sted. Det var det også denne gang.
 



 


Det første jeg købte var denne smukke dybe tallerken fra norske Figgjo Flint, med fine dyr. Jeg kalder det "skovens dyr," men ved ikke, hvilket navn stellet har i virkeligheden. Hvis i der læser med ved det, må i meget gerne skrive en kommentar.



 
Jeg fandt også en kagedåse, som vist er mere pudsig, end den er køn, men præcis derfor kom den med hjem.
 

 
Den første bog jeg fandt, var med grønsagsmanden. Jeg kan huske bogen fra min barndom og tænkte at jeg måtte eje den, for nostalgiens skyld.
 



Jeg købte også 3 Puk bøger, fordi jeg stadig går med tanken om at have nogle ting med på et marked igen en gang og der ville de kunne bruges som "blikfang" på lige fod med mine "kvindens hvem, hvad, hvor."
 

2 små kopper med elefanter, 2 Brio rangler og en sød fugl til at trække op, blev det også til. Øjne, vinger og "øre" bevæger sig, mens melodien spiller.
 



Efter loppemarkedet kørte vi til Frederikshavn. Den første butik vi var ibde i var "kronen på værket." En butik med spændende nyt, blandet med herlig retro genbrug. De havde især mange fine retro kjoler. Jeg købte ikke noget, selv om jeg var fristet.


Jeg kom i tanke om min genbrugs app og således nåede vi lige omkring 2 små genbrugsbutikker, inden lukketid, uden dog at købe noget.
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar