søndag den 24. januar 2016

Fly bakke og legetøjsbil

Det har været en halvsløj genbrugsuge, men det gør i grunden ikke så meget, her, sidst på måneden. Egentlig havde jeg jo allerede købt en uldfrakke, men da den først skal en tur omkring en skrædder, valgte jeg en nemmere løsning, da jeg trådte ind hos Folkekirkens Nødhjælp i onsdags. Der hang nemlig en lang, sort uldfrakke med mønster og hætte, fra Loft Fashion. Den er lang, lidt anderledes og behagelig med den store hætte. Jeg har allerede haft den på et par gange og det føles næsten, som en hel kåbe at have på. De 100kr jeg gav for den, viser sig sikkert alligevel, at være billigere end at tage den lage herrefrakke omkring skrædderen.
Jeg var en tur forbi "Butik 21 Retro Genbrug," hvor jeg faldt for en gammel Robex fly bakke. På nettet har jeg siden hen, set den omtalt som en SAS fly bakke. Jeg er ikke den store kender af fly bakker, men har et par skåle og et cabaret fad i Robex. Robex er en form for plastik, fremstillet i Italien, som udseende mæssigt, skal forestille træ.

Jeg har altid været en smule fascineret af fade, skåle og tallerkener med rum til indeling, så derfor var jeg nødt til at have bakken med mig hjem. Jeg har allerede fundet ud af, at et af rummene passer perfekt til fjernbetjeningen. Jeg fik en ekstra fly bakke med i købet, da den var ret slidt.

(Her prøvede jeg forgæves at hente den nye opdatering til Ipad)


På et lille bord, stod der et par gamle legetøjsbiler. Siden "dillen" med at kombinere legetøjsbiler med små grantræer til jul, har jeg kigget efter små, sjove biler og der blandt de andre, fandt jeg en ret sjov og gammel engelsk legetøjsbil, som kunne blive et perfekt køretøj til at fragte et grantræ til jul. Jeg kom dog til at vise bilen til min far, som nu har forlangt at få den hjem til ham at stå. Aftalen er, at han kan låne den til jul, hvor jeg selv vil have den til at stå til pynt. Nu må vi se, jeg står over for en genhusning omkring jul, så hvad jeg skal have frem til jul, er ikke til at vide på nuværende tidspunkt. Men er bilen ikke bare skøn?

Det er søndag formiddag, jeg burde være til Zumba, men instruktøren har været syg i 14 dage. Jeg håber hun er på banen igen i morgen... Jeg kan godt lide at starte søndag med en times Zumba. Noget andet jeg godt kan lide om søndagen, er at tage på bagagerumsmarkedet på den anden side af gaden, hvor jeg bor. I dag kom offentliggørelsen af datoer for årets bagagerumsmarkeder. Om Olsen også melder sig på banen med markeder, ved jeg endnu ikke, men  nu vil jeg, som alle andre, vente med længsel på foråret!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar