tirsdag den 5. januar 2016

Air wick life scents duftlys

Med det samme jeg træder ind i min stue, møder jeg en sødlig duft. Jeg tester Air wicks life scents duftlys, som Buzzador har sendt mig. Jeg elsker dufte, hvad end det er parfume, røgelse eller duftlys. Ikke alle deler min hang til søde dufte, men jeg elsker det. De to duftlys jeg fik til sendt er "Turquise Oasis" og "Mystical Garden." Ikke nok med at lysene dufter godt, så skifter de også farve, hvilket automatisk skaber en hyggelig stemning. Det er lyset "Mystical Garden," som er min farvorit med sin sødlige duft af skumfidus, hindbær og rose.


Selv når lyset ikke er tændt, er der en herlig duft i stuen. Det er som om den gode duft spreder sig i rummet og bliver hængende længe.


Lyset "Turquise Oasis" minder mig og de lidt mere neutrale havdufts lys og parfume etc., så er man ikke til sødlige dufte i hjemmet, er det måske et mere diskret valg.


Det farveskiftende lys er ekstra hyggespredende, så jeg syntes det gav en ekstra dimension til nytårsaften. Dog var jeg lidt bekymret for, om min veninde,som ikke er til stærke dufte eller duftlys, vil synes om det. Derfor spurgte jeg hende først, om det var ok. Vi havde lyset tændt hele aftenen og det generede hende slet ikke, da Air Wick Life Scents er milde og nærmest diskrete.


På Instagram og Youtube kan i se andre buzzadorere skrive om duftlysene ved at søge på hashtagget (#) duftlysbuzz

**********************************************************
Har du også lyst til at blive Buzzador og prøve nye produkter helt gratis?


Hvad siger du til at blive Buzzador? Som Buzzador kan du uden omkostninger prøve nye produkter og tjenesteydelser og fortælle dine venner om dem. I de fleste kampagner kan du tilmed lade dine venner prøve. Hvor længe det varer, før du kommer til at deltage i din første kampagne, afhænger af hvor godt du passer ind i de kommende kampagner, samt hvilke kampagner der lanceres. Når der er mulighed for at deltage i en kampagne, får du oplysninger om kampagnen tilsendt via e-mail. Du vælger efterfølgende selv, om du vil være med i kampagnen eller ej. Følg dette link, så det fremgår, at det er mig, der har inviteret dig (mit brugernavn som Buzzador er CKaroline): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=DK&refstr=CKaroline Du kan også sende en e-mail med teksten: Denmark CKaroline til register@buzzador.com eller SMS e Buzzador teksten: Buzzador CKaroline på +4560991000 – så får du tilsendt logon-oplysningerne med det samme. I forbindelse med første logon skal du færdiggøre din profil, således at vi kan udvælge de kampagner, der passer til dig. Hvis du vil vide mere, inden du bestemmer dig, kan du følge dette link: http://www.buzzador.com/dk?refstr=CKaroline Med venlig hilsen CKaroline

1 kommentar:

  1. Det er sikker super lækre, jeg nyder også duftlys - der er ikke noget mere afslappende end aroma spa lys - tænd et og nyd roen ..

    SvarSlet