tirsdag den 19. januar 2016

Sne i riglige mængder

Jeg elsker sne. Sne falder blødt og ligger sig som en dyne og dækker alt det, som på denne årstid oftest er gråt og kedeligt. Nyfalden sne er så kønt og det er en fornøjelse, at vi i disse dage har lige akkurat nok frostvejr, til at sneen ikke smelter. Vi har godt nok haft +1 grader i dag og jeg har set sneen tø nogle steder, men heldigvis har vi i Nordjylland rigeligt af sne, så vi er ikke i farre for at løbe tør lige foreløbig.

Min farmors udsigt 

Min udsigtI lørdags var jeg med min veninde og forældre på et lille road trip til Hals. Jeg burde have taget en masse billeder på farten, men det blev kun til et par stykker.
Tilbage i Aalborg, var vi en tur i Salling. Jeg har længe tænkt på, at jeg skulle ind til Salling og kigge på nye vinterstøvler, under deres Januar udsalg. På vej op ad rulletrappen, fik jeg øje på nogle flotte, lange, røde støvler. Jeg regnede ikke med, at jeg kunne passe dem, men da jeg så, at de var sat ned fra 1200kr til 399kr, blev jeg nysgerrig. Da jeg fandt min størrelse og ydermere opdagede, at der var 60% på tilbudsprisen, var jeg nødt til at slå til. 160kr måtte jeg betale for dem! Jeg var ikke sikker på om jeg kunne få dem på, da jeg har nogle store lægge og derfor aldrig har ejet så lange nogle støvler før. Men da jeg kom hjem, passede de som fod i hose. Jeg har haft dem på to gange nu. Følelsen af at have et par lange støvler snørret om læggen, er fantastisk. Jeg ved godt at de lange, røde støvler, er ret i øjnefaldene og de fleste vil kalde dem for lange, men jeg elsker dem. Forret inden i sidder løst, således, at jeg kan trække i forret først og derefter i støvlen. De fine røde støvler, minder mig om Dronning Magrethes røde kamikker, som hun har på, når hun er i Grønland.Da jeg var i Aalborg Storcenter i går, begyndte det at sne igen og det var de fineste, bløde fnug, der faldt. Det inspirerede mig til at gå en tur med kameraet og lufte mine nye støvler, under den knirkende sne. Det var mørkt, men jeg nød det. Kunne dog godt have ønsket mig nogle bedre fotos.Renovering - også i snevejr

De første lejligheder står klar efter helheds renovering


Den sneklædte fodboldbane på Dyrskuepladsen/ Sportspladsen

Sportspladsen er et yndet sted at trække børn på slæde, så de ud til

Sneen væltede ned og jeg nød detJeg var vist ikke den eneste, der havde lyst til en gåtur i den nyfaldne sne

De øde gårde i Grønnegården, mindede nærmest om en lille landsby på Grønland i går aftesMåske i kan fornemme min glæde for sne og nye støvler, i det lille filmklip jeg lavede her, i spotlight fra en oplyst fodboldbane, der var dækket af sne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar