søndag den 31. maj 2015

en weekend med regnvejr og lopper

Jeg har stresset en del i den sidste uge. Derfor er det ikke blevet til en "genbrugsrunde" i løbet af ugen. Heldigvis vidste jeg, at der var 2 bagagerumsmarkeder i weekenden, som jeg skulle til.

I går var jeg til det årlige bagagerumsmarked i Vadum. Det regnede da vi kom, så mange af tingene var pakket væk under presseninger.Vi gik en hurtig runde uden for, inden vi gik ind i selve Vadum Hallen, hvor der også var boder. Der var ikke mange, men lidt var der da. Jeg glemte dog at tage et billede.

Da solen var kommet lidt frem, gik vi en runde mere, blandt de udendørs sælgere. Der fandt jeg en sød brødkurv stå på et bird, med solbriller i. Jeg spurgte til kurven og købte den.Når vi er i Vadum, besøger vi altig genbrugsbutikken i byen også. Det er en stor butik, med et bredt udvalg og jeg plejer også at købe en del. Denne gang købte jeg intet. Jeg var godt nok ved at købe en teaktræsskænk til 400kr, men da den var meget slidt, valgte jeg at glemme alt om den igen. Jeg drømmer nu stadig om at skifte men Palisander kommode ud med en teaktræsskænk... Men det blev ikke denne gang.

Der var en lille byfest med et par loppeboder i Hasseris Bymidte, som vi også kiggede forbi. Stemningen var god, men lopperne var få, så der var ikke rigtig noget at komme efter.
I dag var jeg så til Olsens bagagerumsmarked på den anden side af gaden. Det tog mig ca. en time at se alle boderne.
Der var et par fine ting, men jeg må indrømme, at jeg mister lysten til at købe noget, når sælgeren virker uinterreseret og slynger en noget peberet pris ud, med sætningen "Det er ren retro!" Jeg er ret bevist om hvad der er retro, så hvis de vil have mig til at købe noget, må de gerne have sat sig lidt mere ind i tingene og f.eks. fortælle hvem designeren bag er, eller hvilket årti tingene er fra. Manglende arrangement fra sælgernes side, giver jeg ikke mine penge ud til, med mibdre jeg kan få det til budget pris. Min grænse for hvad jeg vil give for ting, ligger som regel på 50kr, men ser jeg en skat, kan jeg lokkes til at give mere. Men det sker yderst sjældent. Til gengæld elsker jeg at rode i kasserne med "2kr," "5kr" og "10kr." 

Jeg købte lidt fine sager denne gang, selv om jeg var ved at miste håbet. Den røde spaghettibøtte fra Erik Kold var rimelig i prisen. Nogen gange er de for dyre, men jeg vurderede at denne pris gik an. Jeg må vist snart have fundet alle mine Erik Kold bøtter frem igen, så jeg kan se om det er ved at være på tide, at jeg selv sælger lidt ud af mine dobbeltgængere igen, hvis jeg da har nogle.


På vej hjem fra bagagerumsmarkedet gik jeg omkring containerne. Der hev jeg mig en stor altankasse, som jeg vil prøve at så ærter og spinat i.
(Mit bord er lavet om til plantebord, så orden og æstetik er ikke at finde for tiden)

Hvad jeg når i løbet af næste uge ved jeg ikke, men søndag får jeg ihvertfald travlt. Af en eller anden grund er "lopper i havnen" havnet på samme dato som bagagerumsmarkedet ved Aalborg Storcenter. Er spændt på, om jeg kan nå det hele, når jeg også har Zumba på programmet den formiddag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar