mandag den 3. november 2014

Lørdags lopper med mandags bonus

I lørdags kørte jeg med mine forældre til lampefirmset Nordlux' årlige loppemarked her i Skalborg. Der kommer altid rigtig mange mennesker og jeg formoder, at de sparer rigtig mange penge. Der bliver ihvertfald solgt rigtig mange lamper. Jeg selv købte kun 5 pærer. 3 store kuglepærer og 2 pærer med led. 80kr måtte jeg slippe for dem alle.



Da vi havde betalt, kørte vi d til et loppemarked i et bankocenter i Aalborg Øst. Det loppemarked finder sted en gang om måneden, men det var første gang vi var der. Der var rigtig mange folk. Rigtig mange boder og priserne var ikke skyhøje, som jeg havde forventet. Jeg er jo gået All In på retro julepynt. Jeg ved jo, at julepynten kun er til at finde i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, de næste 2 mdr. Derfor købte jeg selvfølgelig julepynt!




Selv om jeg lige havde købt nisser magen til hos Butik 21 Retro Genbrug, skulle disse med hjem i samlingen. Se lige den trutmund julemanden er udstyret med her.

En gammel snemand i flamingo måtte også med hjem. Han er da fin!

Et par pixie nisser blev det også til. Det her er den første hvide til min samling. Kan jo godt lide at have nogle lidt anderledes nisser, så ham her er skøn.

Disse kyllinger er jeg vokset op med til påske i mit barndomshjem.  Derfor leder jeg altid selv efter dem på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Nu har jeg da 2 imin samling!

Vi kørte også til loppemarked på Trekanten. Der var ikke så mange boder, så mine forventninger var ikke ret store. Alligevel fandt jeg nogle ret gode ting!



Jeg samler på disse skønne børnebilleder og dette havde jeg aldrig stødt på før. Det er da yndigt!

En barnevognskæde med katte. Den skal loge vaskes lidt, men så bliver den også fin.

Dette æsel i sortmalet jern, er simpelthen så skønt. Desværre ved jeg ikke hvem designeren er, men har set på nettet, at det har båret på et sæt med salt og peber i tønder. Jeg synes nu, at det er fint som det er. Helt enkelt, men fuld af detaljer.

I dag nåede jeg lige omkring genbrugsbutikken på Kennedy Plads. Jeg kunne ikke se, at de havde fundet mere julepynt frem, siden sidst jeg var der. Men jeg fandt alligevel noget. Nemlig et ophæng med en super sød julemand. Grundet de blå og røde farver, minder han mig om en norsk julemand' men jeg vil vælge at kalde ham Skandinavisk. Er han ikke sød?


Jeg købte også denne gamle bog om Pelle Haleløs fa 1940. Jeg kan jo ikke stå for fine covers.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar