fredag den 7. november 2014

Genbrugsnisser og andre juleforberedelser.

Jeg havde travlt i går. Jeg skulle nemlig handle ind til en weekend i julens tegn. Det indebar gaver til pakkespil, julesnolder mm. Jeg måtte melde afbud fra Zumba, for at nå det hele og når jeg melder afbud fra Zumba, skulle tiden også bruges ekstra fornuftigt. Det betød en tur omkring 3 genbrugsbutikker.

Først svingede jeg lige omkring Kennedy Plads, hvor jeg hurtigt spottede en ny juledug i vinduet.


Da jeg havde betalt, tog jeg bussen til Nørresundby. Jeg fravalgte Kirkens Korshær, da de først finder deres julesager frem til det årlige julemarked senere på måneden. Hos Blå Kors havde de fundet en masse julesager frem, men det var et skuffende udbud, hvis du spørger mig. Belysningen var lårlig ig en del ting stod i papkasser på gulvet, hvor det var endnu sværere at se, hvad man havde hænderne i. Dugene var en hel del dyrere end hos Blå Kors i Skalborg, så det blev kun til 2 beskedne af slagsen. Jeg gad simpelthen ikke give 15kr for en lille lysdug.


Mon det er en svensk dug? Siden huer og flag er blå?



Der var ingen gamle nisser, men så spottede jeg dem i en kasse med gratis bamser til børn. Da jeg ikke var barn, fik jeg lov at slippe en 10'er for disse 3, hvilket var en fin pris.


På en hylde fandt jeg denne søde adventsstage. De røde bånd pynter ikke rigtig, men mon ikke jeg kan pynte det fint op på en anden måde??


Jeg købte også en pose med blandet indhold, fordi jeg havde forelsket mig i dette rensdyr.


Da jeg havde undladt at tage i Kirkens Korshær, havde jeg tid til at kigge ind til Dan Mission, men de havde heller ikke fundet julesagerne frem, så dette spil var alt jeg købte.


Der fra tog jeg bussen til Aalborg Storcenter, hvor jeg fik købt pakker, snolder osv. Til turen jeg skal på senere i dag.

De nye retro julefund begynder at fylde godt, men jeg er slet ikke færdig med at købe julesager endnu!

3 kommentarer:

  1. du er ikke intraseret i at sælge dugen med toget igen ? har en kæreste der er helt vild med tog

    SvarSlet
    Svar
    1. Da jeg er ved at flytte, er dugen kommet i en af mine flyttekasser. Hvis den dukker op igen, skal jeg nok skrive. Jeg mener nemlig at jeg har 2 af dem. Venlig hilsen Karoline

      Slet
    2. Hej.
      Jeg opdagede lige dugen, da jeg var ved at flytte en kasse. Du må meget gerne sende en mail til karoline@gvdnet.dk, hvis du stadig er interesseret :) venlig hilsen Karoline

      Slet