søndag den 19. maj 2013

Karneval, Melodi Grand Prix og sol på altanen

I fredags blev karnevalsugen i Aalborg skudt i gang, da Battle of Carnival startede det hele. Battle of Carnival er en konkurrence, hvor karnevalsgrupper for hele verden dyster om at vinde titlen, som den bedste gruppe. Jeg mener at de vinder penge. Tidligere deltog mange flere grupper, men da karnevallet i Aalborg er begyndt at være på samme tid, som karnevallet i København, er flere af de store grupper vel søgt der over. Vejret havde ikke været det bedste og jeg tog da også regnfrakke på, men heldigvis begyndte det ikke at regne.

       


 
        


 
 
 
 
 
 
Lørdag formiddag var det blevet børnenes tur til at holde karneval. Jeg mødtes med min veninde og hendes 3-årige datter. Det var et lidt rodet optog, men jeg vil tro, at alle børnene i optoget synes det var sjovt. Vi stod på sidelinjen.


Efter optoget gik de fleste i Kildeparken, men det kostede penge for de voksne at komme der ind, så vi gik i stedet lidt rundt inde i byen. Senere skulle det internationale optog starte op nede fra Kennedys plads, så der gik vi ned. Der var 25 grader, så der var en rigtig god stemning der nede, i mens de folk som deltog i optoget, så småt begyndte at forberede sig.

 

 

 

Optoget endte nede ved det nye havnemiljø, hvor der var opstillet telte og madboder med Asiatisk mad, under temaet "Asian Food Market." Folk hyggede sig i den nye park, Jomfru Ane Park, børnene soppede og flere havde i dagens anledning fået lov at lege i springvandene. Der var også ekstremt varmt og jeg endte da også med at blive lidt forbrændt af solen.
 
Da jeg kom hjem bestemte jeg mig for, at det gode vejr skulle nydes til fulde, så jeg tog solcreme og altantøj på og tog et herligt fodbad efter bladlæsning og en lille lur på vattæppet.
 
Senere på aftenen faldt jeg i søvn midt i melodi grandprix, men vågnede op og så de 10 sidste minutter. Derfor nåede jeg at se, at Danmark vandt. Det sker sjældent, så det var da dejligt for os,

 
 

 

 

 

 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar