tirsdag den 20. oktober 2015

Røde Kors og Blå Kors på en kedelig tirsdag

I dag fik jeg lyst til at tage i Blå Kors i Skalborg, men da min far kom og hentede mig fra job og sagde at vi lige skulle ned med noget affald på Reno Nord, fik jeg en anden idé. Jeg var hurtig om at lokke min far til at køre forbi Røde Kors butik, som ligger i nærheden. Desværre fandt jeg kun én lille ting. Som om jeg ikke har spilledåser nok! Men den her var bare så fin og selv om den vist er ret ny, spiller den en fin, nostalgisk melodi, nemlig "Når du ser et stjerneskud." Det kunne sådan en julenostalgiker, som mig, da ikke stå for.


Da der stadig var lidt tid inden Blå Kors lukkede, nåede jeg også en tur forbi dem og det skulle vise sig at være et godt tidspunkt at komme på. Jeg fandt nogle flere røde bøtter til samlingen. Godt nok ikke Erik Kold, men stadig fine.


Denne bøtte har da også charme, selv om den ikke har æbler på sig, eller er en Erik Kold.

Er blevet ret glad for de små firkantede bøtter, der som regel kan presses ind i fryseren, uden besvær.

Dam søløven, som er en sparebøsse fra 1984, måtte jeg have med hje, på trods af, at den manglede en nøgle. Den kaldte jo på mig!

På vejen hjem ville jeg samle kastanjer. Jeg vidste at det kunne være svært at finde nogle, da den fine kastanjeallé har vist tegn på sygdom over sommeren, hvor de har smidt både blade og kastanjer, alt for tidligt. Alligevel lykkedes det mig at finde en hel del. I mens jeg gik der og samlede kastanjer, kunne jeg ikke lade være med at synge "jeg har lommerne fulde af kastanjer..." Lige ind til jeg opfagede en mor og hendes søn, som havde smidt bilen ind i vejkanten og nu også gik og samlede kastanjer. De må have set mig gå og lede i jorden. Fint med mig.... Dog burde de nok have fubdet et bedre sted at parkere bilen, men det vidnede om en impulsiv handling, for en potentiel hyggestund, så de er nok tilgivet.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar