onsdag den 16. juli 2014

En helt almindelig onsdag aften

I onsdags skulle jeg til koncert med Backstreet Boys. Havde koncerten fundet sted i en almindelig koncertsal, var jeg ikke taget med, da jeg ikke er speciel fan af dem. Jeg tog til koncerten, alene af den grund, at koncerten skulle finde sted i Skovdalen. Et sted, som mest er kendt for sine årlige koncerter med Lars Lilholt. Netop det, fik det til at virke så surealistisk., at jeg var nødt til at opleve det. Backstreet Boys i Skovdalen.






 
Det viste sig, at onsdag d. 9. juli, skulle blive den dag, hvor Aalborg slog varmerekorden for i år, men heldigvis var der så god plads, at vi ikke kom til at stå klistret sammen, som sild i en tønde. Det forestiller jeg mig, at de må have gjort nede foran scenen.
 





 
Jeg nød koncerten. Mest af alt for den atmosfære, jeg håber man kan se på nogle af billederne. Der var dog et minus ved koncerten. Jeg er vant til at gå til koncert med boybands. New Kids On The Block har fulgt mig siden 1991, så det er efterhånden blevet til nogle koncerter. 11 koncerter har jeg talt mig frem til, at det må være blevet til. i 2012 havde de faktisk Backstreet Boys med på deres tourné og i den forbindelse stiftede jeg for første gang bekendskab med dem. 5 koncerter helt nøjagtig. Belfast, Dublin, Amsterdam, Herning og Malmø. Så da den surealistiske chance bød sig, købte jeg billet til koncerten i Skovdalen. Der opstod bare et uforudset problem til koncerten. Der var mødt en del fyre op sammenn med deres kærester. Jeg er ikke vant til fyre, som står i vejen til koncerter, så jeg blev ret irriteret på ham den høje, som stod godt og grundigt i vejet for mit udsyn. ØV! Heldigvis var vi en lille flok veninder, som kunne hygge os med koncerten, uden de store forventninger, da ingen af os var fan af gruppen. Kun derfor lod jeg være med at prikke til den høje fyr. Men helt ærligt. Fyre til en Boyband koncert holder bare kke!!! I hvertfald ikke med mindre, de finder kysserækken aller bagerst! Det ser da også bare helt forkert ud, når der står sådan en høj fyr i mængden. Suk.
 
 
Nick Carter er forresten gået sammen med Jordan Knight fra New Kids On The Block, i et lille projekt, de kalder for "Nick Knight." De har udgivet et par singler og dem kan i høre her under. Som stor fan af Jordan Knight, kræver det vist et par afspilninger, før jeg tør sige, at jeg synes det lyder ok. Jeg tror mest, at det er musikken, som mine øre ikke kan forenes med, for stemmen er der jo stadig.
 

 
Det er nok fordi, at musikken minder om noget fra en Old Navy reklame, at jeg har lidt problemer med det.
 

 
 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar