tirsdag den 22. juli 2014

Bic Soleil Bella og Grøn Koncert

 
 

Jeg er some Buzzador blevet tildelt æren af at buzze om Bic Soleil Bella skrabere. Bic Soleil Bella er en barberhøvl med 4 bevægelige blade, som følger kroppens konturer. Jeg var lidt bekymret for, om jeg ville komme til at skære mig, da jeg hidtil kun har brugt skrabere med 3 blade, men det er gået over al forventning. Jeg har brugt dem et par gange, uden at skære mig en eneste gang. Det bevægelige hovede er ideelt for følsomme armhuler, som mine og jeg har oplevet, at jeg kan skrabe meget tættere uden at presse, så alle hår er forsvundet, hvilket ikke altid har været tilfældet for mig, når jeg har skulle barbere mig under armene. Måske skyldes det den ekstra brede strip med blødgørende kokosmælk.
 
Selv om barberhøvlen egentlig er en engangsskraber, siger BIC at den kan bruges 10-15 gange. Til en pris på ca. 60kr. for en 3-pack, vil jeg mene, at det er en rimelig pris, da den for mit eget vedkommende så vil kunne bruges et par mdr.
 
 
I søndags skulle jeg til Grøn Koncert og da det var en rigtig varm dag, benyttede jeg formiddagen til lidt selvforkælelse på altanen. Først et fodbad, hvor mine dansefødder fik den store tur og da jeg var færdig med fødderne, fandt jeg min BIC Soleil Bella barberhøvl og gel frem og fik gjort mine ben glatte og klar til en sommerdag med udendørs koncert på programmet.
 
 
Jeg havde fået nogle ekstra barberhøvle, som jeg har givet ud til venner og bekendte. De sidste to pakkede jeg i tasken og tog med til Grøn Koncert, i håbet om at møde nogle, som kunne have gavn af de sidste skrabere jeg havde. Der var 16.000 mennesker til Grøn Koncert i Aalborg og heldet var med mig. Jeg mødte min svigerinde og hendes veninde, så jeg kom af med barberhøvlene. Jeg lyver ikke, når jeg tror, at alle vil blive glad for BIC Soleil Bella, da de simpelthen bare har vist sig at fjerne rub og stub, som man siger, for mit vedkommende, uden at efterlade en eneste rift. Hvis andre har haft det samme problem som mig, hvor man altid lige finder nogle hår, der ikke kom med under barberingen, ja, så vil jeg anbefale jeg at prøve denne nye skraber!
 
 
Hej
Hvad siger du til at blive Buzzador?
Som Buzzador kan du uden omkostninger prøve nye produkter og tjenesteydelser og fortælle dine venner om dem. I de fleste kampagner kan du tilmed lade dine venner prøve.
Hvor længe det varer, før du kommer til at deltage i din første kampagne, afhænger af hvor godt du passer ind i de kommende kampagner, samt hvilke kampagner der lanceres.
Når der er mulighed for at deltage i en kampagne, får du oplysninger om kampagnen tilsendt via e-mail. Du vælger efterfølgende selv, om du vil være med i kampagnen eller ej.
Følg dette link, så det fremgår, at det er mig, der har inviteret dig (mit brugernavn som Buzzador er CKaroline)
 
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=DK&refstr=CKaroline Du kan også sende en e-mail med teksten: Denmark CKaroline til register@buzzador.com eller SMS e Buzzador teksten: Buzzador CKaroline på +4560991000 – så får du tilsendt logon-oplysningerne med det samme. I forbindelse med første logon skal du færdiggøre din profil, således at vi kan udvælge de kampagner, der passer til dig. Hvis du vil vide mere, inden du bestemmer dig, kan du følge dette link: http://www.buzzador.com/dk?refstr=CKaroline Med venlig hilsen CKaroline


Slutter af med et par stemningsbilleder fra Grøn Koncert i Aalborg.
 
 Burhan G.
 


 Suspekt
 
 (Her blev jeg photo bombed, uden egentlig at vide, hvad der foregik)
 
De to konfrancierer Jacob og Simon
 
 Tim Christensen og Mads Langer (MLTC)
 



 
 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar