tirsdag den 3. december 2013

Vinter lasagnette med Knorr bouillon

 Når jeg har travlt, kan jeg godt lide at lave noget mad, som kan stå og passe sig selv i køkkenet, mens jeg laver noget andet. En af mine foretrukne pastaretter er Lasagnette. Jeg putter grove pastaskruer i et ovnfast fad, laver en kødsovs og hælder det over pastaen. Rører det lidt rundt, så kødsovsen bliver jævnt fordelt og sætter fadet i ovnen i 30-45 min.

Da jeg havde porre, gulerødder og rosenkål, ville jeg forsøge mig med en vinterudgave af lasagnetten.

Opskrift

1 løg
1 porre
1 par gulerødder
1 håndfuld rosenkål
1 dåse tomat puré
500 g. magert oksefars
1 knorr okse bouillon terning
Ca. 0,5l vand



Den fik lige 5 min. For meget i ovnen, men den smagte godt alligevel.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar