søndag den 10. september 2017

Når man ikke kan overholde sit eget dåse forbud

Der sker ikke meget her på bloggen og det beklager jeg. Jeg har stadig travlt med at sætte ting på plads i lejligheden og det er gået op for mig, at jeg har alt, alt for meget. Sagen er den, at jeg altid har købt det jeg fik lyst til at købe, når jeg så det og er nu endt op med 20 års loppefund, køkkenudstyr og hvad man nu ellers kan købe for penge, uden at skille mig af med ret meget end tøj som var blevet henholdsvis for stort eller for lille. At pakke 20 år af sit liv ned i flyttekasser og ud igen 2 gange på kort tid, har udmattet mig. Tro mig. Jeg går skam stadig i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, men pludselig er der ikke ret meget, der imponerer mig mere. Jeg har ikke brug for det, eller også har jeg ikke plads til det og så er det pludselig blevet nemt at lade tingene stå. Heldigvis kan jeg nu begynde at sælge nogle af de ting, som jeg ikke længere har brug for. Men det kræver at der bliver sorteret grundigt i tingene og det tager tid.

Selv om der ryger flere ting ud af lejligheden, end ind, for tiden, kom jeg alligevel til at købe lidt i går. Jeg var taget tidligt ind til byen, da Aalborg Bæredygtighedsfestival løb af stablen denne weekend. Desværre kom jeg så tidligt, at jeg faktisk ikke rigtig fik noget ud af det. Jeg gik en tur forbi Toldbod Plads, hvor teltene endnu ikke var åbne, så rundede jeg Gammeltorv, hvor bodholderne langsomt var ved at vågne. Der skete bare ikke noget. På Gabelstorv var der lidt mere. Liv, men ikke noget der fik mig til at stoppe op for at tage et par billeder, så jeg kunne dele med jer. Så idéen om et bæredygtigt indlæg droppede jeg hurtigt. Jeg fik udleveret et indkøbsnet, tog det over skulderen og gik ned på Frederikstorv, hvor der var mødt mange mennesker op på grønttorvet. Jeg dropppede tanken om at købe noget, da jeg så hvor lang køen var og gik i stedet over i genbrugsbutikken på det andet hjørne.

Hos Danmission i Niels Ebbesengade stod der to røde dåse. Jeg har egentlig givet mig selv forbud om at købe flere dåse, da jeg er ved at drukne i dåser. Det skyldes at jeg ikke længere har plads til at udstille mine dåse oven på mine køkkenskabe, som nu huser et emhætte rør, som ikke tidligere var der. Men tilbage til de to røde dåser. De var så røde, så små og så charmerende, at jeg tænkte jeg måske godt lige kunne finde en plads til dem. Så jeg købte dem med hjem. Heldigvis havde jeg ikke fundet på noget at sætte ind i det røde hjørneskab og de passede lige akkurat der i. Jeg er begyndt at drikke grøn te med kokos om aftenen, fordi kaffe holder mig vågen det meste af natten, hvis jeg drikker det ret meget senere end kl. 20, så nu er dåserne blevet til tedåser.Da jeg nu allerede havde brudt mit dåseforbud, endte det faktisk med at jeg også kom til at købe en rød og hvid stribet dåse i "Guld og Rod." Den har jeg ikke fundet en plads til endnu, men mine køkkenskuffer og skabe skal også sorteres og ting skal omrokeres, så mon ikke den kan bruges til at huse krydderier i en skuffe eller et køkkenskab?


I onsdags købte jeg en fin retro parasol hos Kirkens Korshærs butik i Svenstrup. Jeg tror nu at det er en nyproduceret parasol, men det gør den ikke mindre grim. Jeg testede den i beslaget fra min ikea parasol og med lidt finjusteringer kan det godt lade sig gøre. Så selv om det nok er tvivlsomt at der kommer flere solrige dage med temperature på 30º lod jeg den sidde.Jeg har et par indlæg i tankerne, så jeg håber ikke at der kommer til at gå så lang tid igen, før næste indlæg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar