torsdag den 3. november 2016

Julelys og Glutenfri hyggestundI fredags skulle Salling tænde sine julelys, hvilket er en ny tradition de startede med sidste år. De gamle, nostalhiske røde julehjerter blev skiftet ud med nogle kedelige gule pærer, som skal forestille funklende gavepapir, når lysene er tændt. 

Sidste år var det Mads Langer som holdt mini koncert, da lysene var blevet tændt. I år var det Shaka Loveless og Rasmus Walther.


Det var så lyst kl. 17:00 at man ikke kunne se lysene i fuld flor.

Vi mødtes med min bror, svigerinde og niece, som bor inde i midtbyen. Vi gik først ned mod Nytorv 10 min. før lysene skulle tændes, så der var fyldt med mennesker. Min niece var lidt mellem fornøjet med det hele, da hun jo var så lille at hun måske ikke helt kunne forstå, hvorfor vi var der. Der blev talt ned fra 10 og så blev lysene tændt. Næhhhhh, se hvor fint..


Vi stod så langt fra den lille scene, at jeg måtte gå lidt, for at få taget et par billeder. Vi hørte 2-3 sange, som Shaka Loveless og Rasmus Walther sang på skift. Der var ikke meget at se, så vi kæmpede os i stedet ind i Salling, som diskede op med chokolade, bobler og konkurrencer. Der var også gratis æbleskiver, men køen var lang, så dem droppede vi. Til gengæld fik vi smagt både nødder, juleøl, asti, chokolade og clementiner, inden vi gik ud igen.

Hjemme hos min bror og svigerinde fik vi kaffe og småkager. Fordi jeg tester Schärs glutenfri produkter i denne måned, havde jeg taget chokolade cookies og Maria kiks med til kaffe.


Småkagerne var nu ret tørre og en smule kedelige i smagen. Kiksene der i mod var rigtig gode. Og sådan sluttede vi en hyggelig dag af med julelys, kaffe og småkager. Jo, det er så sandelig en god tid vi går i møde. Se bare hvor meget den lille salgsbod uden for Salling hygger i bybilledet.Ingen kommentarer:

Send en kommentar