fredag den 6. oktober 2017

Der er gået efterår i den

Så er det vist for alvor gået efterår i den. Selv om jeg har været på et par loppemarkeder på det sidste, har jeg ikke fundet ret meget. Vejret er blevet koldere om det afspejler sig i sær på sæsonnens sidste udendørs markeder. Forrige søndag var jeg med min mor på bagagerumsmarked. Det var et sølle marked. Der var gråt, vådt og råkoldt, så en del af de få sælgere var allerede i gang med at pakke sammen, da vi kom. Min mor gjorde nogle beskedne køb i form af pyntegræskar og et par udskårne svampe. Først i den aller bagerste række fandt jeg noget jeg kunne bruge. Jeg spottede nemlig en Anita Wangel brødkasse. Den var lidt slidt, nen prisen var god. På vej hjem slog det mig dog, at jeg jo ikke har mine overskabe i køkkenet længere, hvilket betyder, at mine orange Anita Wangel kagedåser jo ikke engang har fået en plads. Hovsa.Man kan begynde at ane, træerne er ved at skifte farve i baggrunden


De sidste par uger har jeg ledt efter en lille kommode, som kunne stå i min entré. Da lejligheden blev renoveret, har de fjernet et par skabe der ude. Faktisk er der kun et lille skab til overtøj og et elskab der ude nu. Det har efterladt en lille hak ved siden af døren, som skreg på en kommode, men hvor skulle jeg finde en kommode i præcis det mål? Først tænkte jeg Ikea, så jeg tog der ud. Desværre var deres udvalg ikke så stort og jeg syntes de var lidt kedelige til prisen. Blå Kors havde heller ikke en i de rigtige mål. Facebook skulle vise sig at blive min løsning! I en af de mange salgsgrupper på facebook så jeg et opslag med en masse teak møbler. Jeg spurgte på målene på en kommode og de passede så godt som næsten. Sælgeren var endda flink at levere den også og se lige, hvor fint den passer i mit lille hak. Og ind til videre bor brødkassen på kommoden.


I sidste uge fandt jeg et lille Nissen skærebræt (ostebræt) i Blå Kors. Jeg spiser ikke ost, så det. Gør ikke noget, at ostehøvlen mangler. I går var jeg heldig at finde et stort Digsmed skærebræt. Forskæresættet manglede, men det vil nok også være begrænset, hcad jeg skulle bruge det til, så jeg mangler det ikke.Ingen kommentarer:

Send en kommentar