mandag den 14. februar 2022

Glædelig Valentins Dag

På trods af, at jeg er single, kan jeg godt lide at gøre lidt ud af dagen, fordi jeg gemerelt elsker at værne om traditionerne. Derfor har jeg hygget lidt om migselv.

I køkkenet har jegpyntet min opsats med mine søde krus fra H&M Home, diverse kagekrymmel, hjerteslik mm.




Jeg har også købt en lille gave til migselv. Da jeg var i storcenteret i fredags købte jeg to par strømper i Flying Tiger til 5kr pr. par i Normal havde de Colgate tandpasta i Valentines Day udgave, til 10kr, som jeg måtte prøve.




 
Da jeg fik fri fra job i dag, måtte jeg lige en tur i Billig Blomst for at se deres udvalg af forårsblomster. Jeg købte 2 hornvioler til 6kr og en primula til 10kr. Primula kan godt tåle frost, men jeg venter lidt med at sætte blomsterne ud på altanen, da der stadig er risiko for nattefrost og Hornviolerne er lidt sarte.



Blomsterne vat ikke det eneste jeg købte med hjem. Efter Flying Tiger er holdt op med at dælge krydderi, har jeg ledt efter et nyt sted at købe kardemommepulver. Søstrene Greene har også kardemommepulver, men nu har jeg købt et stort parti i Billig Blomst. Jeg bruger kardemomme i mine boller og jeg tror også snart, at jeg må få bagt nogle fastelavnsboller.


Jeg var hurtigt ovre mit Corona forløb, og vendte tilbage på jobbet i torsdags. Corona’en er stadig i omløb. Men nu varer det vidt ikke længe før vi alle, børn som voksne, har haft det. Jeg er glad for at mit forløb har været nemt og hurtigt overstået. Mine smagsløg har jeg fået tilbage, men min lugtesans er stadig meget svag. Så turen i Billig Blomst var ikke helt den samme, som den plejer at være.

Glædelig Valentins dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar